Jodgaget problem in firefox

Moderator: mudotmy

Locked
masli
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 182
Joined: Tue Nov 28, 2006 3:47 am
Contact:

Jodgaget problem in firefox

Post by masli » Wed Dec 13, 2006 4:53 am

Aku guna jogadget utk webpage aku. Bermasalah bila view guna firefox tapi ok dgn ie.  bertambah besar masalah bila aku search jodgadget history kat semua tempat , masalah yang normal  ialah problem bila viewing dgn ie.

Agak agak apa yang aku silap?


mod note :
link delete , request dari user
Last edited by skyjuice on Wed Feb 28, 2007 9:16 am, edited 1 time in total.

User avatar
Fuqaha
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1211
Joined: Fri Jan 13, 2006 3:58 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
Contact:

Re: Jodgaget problem in firefox

Post by Fuqaha » Wed Dec 13, 2006 8:46 am

ape masalahnye?

It works fine wif my FF. Boleh bgtau detail sket tak? SInce JG ni bnyk usagenye and stuff, and which one troubles you?

masli
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 182
Joined: Tue Nov 28, 2006 3:47 am
Contact:

Re: Jodgaget problem in firefox

Post by masli » Wed Dec 13, 2006 10:13 am

Fuqaha wrote: ape masalahnye?

It works fine wif my FF. Boleh bgtau detail sket tak? SInce JG ni bnyk usagenye and stuff, and which one troubles you?
Klu anda pi frontpage saya , guna ie ok , tapi bila guna firefox hancus , tabber berterabur . Pelik betul , Opera pun cam tu.

-

Jg memang betul bagus , giler punya bagus cuma yang kureng sikit javascript dia especially prototype.js giler punya besar , lepas optimize pun stilll 40kb lebih
Last edited by skyjuice on Wed Feb 28, 2007 9:17 am, edited 1 time in total.

masli
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 182
Joined: Tue Nov 28, 2006 3:47 am
Contact:

Re: Jodgaget problem in firefox

Post by masli » Fri Feb 16, 2007 10:49 am

masli wrote:
Fuqaha wrote: ape masalahnye?

It works fine wif my FF. Boleh bgtau detail sket tak? SInce JG ni bnyk usagenye and stuff, and which one troubles you?
Klu anda pi frontpage saya , guna ie ok , tapi bila guna firefox hancus , tabber berterabur . Pelik betul , Opera pun cam tu.

-

Jg memang betul bagus , giler punya bagus cuma yang kureng sikit javascript dia especially prototype.js giler punya besar , lepas optimize pun stilll 40kb lebih
Settle problem akhirnya , rupa rupa content item aku punya html coding corrupt.  Cara mudah , recopy  content ke notepad (jangan guna word) , lepas tu clear html coding kat editor . dan copy semula dari notepad. Wallaaaaa
Last edited by skyjuice on Wed Feb 28, 2007 9:24 am, edited 1 time in total.


Locked

Return to “Solved”