[SOLVED] - Template

Locked
User avatar
Dangerous Boy
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 232
Joined: Mon Dec 26, 2005 6:25 pm
Location: Home

[SOLVED] - Template

Post by Dangerous Boy » Thu Oct 12, 2006 8:50 pm

it may be somewhere else but I could't see it, I've searched but those aye just and old error from previews version not related with Joomla! 1.5
------------------------
none of my templates work on Joomla! 1.5 even those from http://www.rockettheme.com so whatever u may have pay, u better get an update for ur old template or something, cuz they r not working... not even my plain div template from scratch...

------------------------

is there a new way to develop new templates?
are there gonna be new plugins for Dreamwaver?

--------------------------

thats it...

thank you!

btw! i like the new color!
Last edited by Jinx on Thu Oct 12, 2006 9:09 pm, edited 1 time in total.
Nothing for the moment....

User avatar
Tonie
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 16584
Joined: Thu Aug 18, 2005 7:13 am

Re: Template

Post by Tonie » Thu Oct 12, 2006 8:58 pm

Did you change the legacy setting in Configuration --> Server --> Legacy mode?

User avatar
Dangerous Boy
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 232
Joined: Mon Dec 26, 2005 6:25 pm
Location: Home

Re: Template

Post by Dangerous Boy » Thu Oct 12, 2006 9:04 pm

now I feel stupid..., my bad... they r working...  :-[
Nothing for the moment....

User avatar
bzoellers
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 402
Joined: Sat Oct 07, 2006 6:21 pm
Location: Pikeville, KY
Contact:

Re: [SOLVED] - Template

Post by bzoellers » Thu Oct 12, 2006 10:26 pm

Tonie wrote: Did you change the legacy setting in Configuration --> Server --> Legacy mode?
Legacy Mode? What exactly is that doing. i know it allows you to use older things, but does it hinder any new functionality or open any security holes?

User avatar
Robert52401
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 110
Joined: Tue Jun 13, 2006 5:46 pm
Location: Houston, TX (USA)

Re: [SOLVED] - Template

Post by Robert52401 » Fri Oct 13, 2006 2:34 am

When I change the legacy setting in Configuration, I get the following error....


Fatal error: Class mosuser: Cannot inherit from undefined class jtableuser in joomla\common\legacy\classes.php on line 514

Now I'm blocked from the admin panel.... Any help to undo the change?

kr338r
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Mon Oct 09, 2006 12:17 am

Re: Template

Post by kr338r » Fri Oct 13, 2006 2:35 am

Tonie wrote: Did you change the legacy setting in Configuration --> Server --> Legacy mode?
thanks for that

User avatar
bzoellers
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 402
Joined: Sat Oct 07, 2006 6:21 pm
Location: Pikeville, KY
Contact:

Re: [SOLVED] - Template

Post by bzoellers » Fri Oct 13, 2006 2:36 am

Robert52401 wrote: When I change the legacy setting in Configuration, I get the following error....


Fatal error: Class mosuser: Cannot inherit from undefined class jtableuser in joomla\common\legacy\classes.php on line 514

Now I'm blocked from the admin panel.... Any help to undo the change?
might try looking though the configuration.php file and seeing if you can change the option that way.

User avatar
Robert52401
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 110
Joined: Tue Jun 13, 2006 5:46 pm
Location: Houston, TX (USA)

Re: [SOLVED] - Template

Post by Robert52401 » Fri Oct 13, 2006 2:39 am

Robert52401 wrote: might try looking though the configuration.php file and seeing if you can change the option that way.
That fixed the problem this time but why would I get the error?

User avatar
bzoellers
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 402
Joined: Sat Oct 07, 2006 6:21 pm
Location: Pikeville, KY
Contact:

Re: [SOLVED] - Template

Post by bzoellers » Fri Oct 13, 2006 2:41 am

Robert52401 wrote:
Robert52401 wrote: might try looking though the configuration.php file and seeing if you can change the option that way.
That fixed the problem this time but why would I get the error?
i'm not really sure, have you tried reuploading the 1.5 files?


Locked

Return to “Joomla! 1.5 BETA”