output content beheren

Hier kun je vragen stellen over de nieuwste 1.5 ontwikkelingen en ondervonden problemen melden.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
Pinocchio
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 185
Joined: Thu Aug 18, 2005 11:44 am
Contact:

output content beheren

Post by Pinocchio » Mon Oct 16, 2006 4:50 pm

Op Joomladag in Breda sprak ik Johan Janssens even over
het tonen van content in overvloed van tabellen.
Deze zou te beinvloeden zijn in versie 1.5 zonder tig files aan te moeten passen.
Weet iemand toevallig al hoe je zonder tabellen kan werken?
Last edited by Pinocchio on Tue Nov 07, 2006 10:17 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Websmurf
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2230
Joined: Fri Aug 19, 2005 2:23 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: output content beheren

Post by Websmurf » Mon Oct 16, 2006 4:58 pm

Kun je eens uitleggen wat precies de bedoeling is? Ik snap je namelijk niet helemaal?
Adam van Dongen - Developer

- Blocklist, ODT Indexer, EasyFAQ, Easy Guestbook, Easy Gallery, YaNC & Redirect -
http://www.joomla-addons.org - http://www.bandhosting.nl

User avatar
Pinocchio
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 185
Joined: Thu Aug 18, 2005 11:44 am
Contact:

Re: output content beheren

Post by Pinocchio » Tue Oct 17, 2006 2:53 pm

Ok iets beter dan  ;)
Om Joomla tot heden tabellenvrij te maken moet je in de corefiles zitten wroeten
zoals content.html.php, content.php en nog enkele om het tabellenvrij te krijgen.
Met deze versie zou dat over zijn.
De vraag is dan hoe?

User avatar
Websmurf
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2230
Joined: Fri Aug 19, 2005 2:23 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: output content beheren

Post by Websmurf » Tue Oct 17, 2006 3:21 pm

Ah ok,
Heb er in SEO topic wat over gezegd (hoe je H1 tags kunt gebruiken zonder in de core te zitten): http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg521251

Wat jij wil is ongeveer vergelijkbaar.

Het is wel wat werk overigens, maar je bent veilig voor updates etc..
Adam van Dongen - Developer

- Blocklist, ODT Indexer, EasyFAQ, Easy Guestbook, Easy Gallery, YaNC & Redirect -
http://www.joomla-addons.org - http://www.bandhosting.nl

User avatar
Pinocchio
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 185
Joined: Thu Aug 18, 2005 11:44 am
Contact:

Re: output content beheren

Post by Pinocchio » Tue Oct 17, 2006 4:51 pm

Websmurf wrote:

Het is wel wat werk overigens, maar je bent veilig voor updates etc..
Dat is nou net wat er ontbreekt aan de vorige versies.
Dit is dus een waanzinnige vooruitgang.
Ik ga er even mee stoeien en meld me weer voor vragen of demo  ;)
Bedankt al zovast.

User avatar
Pinocchio
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 185
Joined: Thu Aug 18, 2005 11:44 am
Contact:

Re: output content beheren

Post by Pinocchio » Sun Oct 22, 2006 7:08 pm

Toch voorzie ik een probleempje of probleem.
Als er een update komt veranderen ook meestal de output documenten.
Als ik deze overschreven heb met de default.php etc etc in mijn templatemap zijn
dat op dat moment  toch ook verouderde en begint hetzelde liedje opnieuw.
Of denk ik nu te zwart?

User avatar
Websmurf
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2230
Joined: Fri Aug 19, 2005 2:23 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: output content beheren

Post by Websmurf » Mon Oct 23, 2006 8:05 am

Dat zal de toekomst uit moeten wijzen.
In principe zouden aanpassingen in output documenten tot een minimum beperkt moeten blijven. (maar, een wijziging kan er altijd zijn).
Adam van Dongen - Developer

- Blocklist, ODT Indexer, EasyFAQ, Easy Guestbook, Easy Gallery, YaNC & Redirect -
http://www.joomla-addons.org - http://www.bandhosting.nl

User avatar
Pinocchio
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 185
Joined: Thu Aug 18, 2005 11:44 am
Contact:

Re: output content beheren

Post by Pinocchio » Tue Nov 07, 2006 10:21 pm

Ik heb al veel dingen gevonden die mooi aan te passen zijn.
Echter vind ik nu een tabelcode in:
plugins  -> content  -> pagenavigation.php

edit: ook de pagebreak.php (voorheen mospaging) voor de toc linkjes.



Hoe kan ik die overschrijven zonder de core aan te tasten.
Ik heb al geprobeerd met een pluginmap te maken in html-map template.
Zonder resultaat.
Last edited by Pinocchio on Wed Nov 08, 2006 7:26 am, edited 1 time in total.


Locked

Return to “Joomla! 1.5”