Page 1 of 1

output content beheren

Posted: Mon Oct 16, 2006 4:50 pm
by Pinocchio
Op Joomladag in Breda sprak ik Johan Janssens even over
het tonen van content in overvloed van tabellen.
Deze zou te beinvloeden zijn in versie 1.5 zonder tig files aan te moeten passen.
Weet iemand toevallig al hoe je zonder tabellen kan werken?

Re: output content beheren

Posted: Mon Oct 16, 2006 4:58 pm
by Websmurf
Kun je eens uitleggen wat precies de bedoeling is? Ik snap je namelijk niet helemaal?

Re: output content beheren

Posted: Tue Oct 17, 2006 2:53 pm
by Pinocchio
Ok iets beter dan  ;)
Om Joomla tot heden tabellenvrij te maken moet je in de corefiles zitten wroeten
zoals content.html.php, content.php en nog enkele om het tabellenvrij te krijgen.
Met deze versie zou dat over zijn.
De vraag is dan hoe?

Re: output content beheren

Posted: Tue Oct 17, 2006 3:21 pm
by Websmurf
Ah ok,
Heb er in SEO topic wat over gezegd (hoe je H1 tags kunt gebruiken zonder in de core te zitten): http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg521251

Wat jij wil is ongeveer vergelijkbaar.

Het is wel wat werk overigens, maar je bent veilig voor updates etc..

Re: output content beheren

Posted: Tue Oct 17, 2006 4:51 pm
by Pinocchio
Websmurf wrote:

Het is wel wat werk overigens, maar je bent veilig voor updates etc..
Dat is nou net wat er ontbreekt aan de vorige versies.
Dit is dus een waanzinnige vooruitgang.
Ik ga er even mee stoeien en meld me weer voor vragen of demo  ;)
Bedankt al zovast.

Re: output content beheren

Posted: Sun Oct 22, 2006 7:08 pm
by Pinocchio
Toch voorzie ik een probleempje of probleem.
Als er een update komt veranderen ook meestal de output documenten.
Als ik deze overschreven heb met de default.php etc etc in mijn templatemap zijn
dat op dat moment  toch ook verouderde en begint hetzelde liedje opnieuw.
Of denk ik nu te zwart?

Re: output content beheren

Posted: Mon Oct 23, 2006 8:05 am
by Websmurf
Dat zal de toekomst uit moeten wijzen.
In principe zouden aanpassingen in output documenten tot een minimum beperkt moeten blijven. (maar, een wijziging kan er altijd zijn).

Re: output content beheren

Posted: Tue Nov 07, 2006 10:21 pm
by Pinocchio
Ik heb al veel dingen gevonden die mooi aan te passen zijn.
Echter vind ik nu een tabelcode in:
plugins  -> content  -> pagenavigation.php

edit: ook de pagebreak.php (voorheen mospaging) voor de toc linkjes.



Hoe kan ik die overschrijven zonder de core aan te tasten.
Ik heb al geprobeerd met een pluginmap te maken in html-map template.
Zonder resultaat.