Archief geeft een 404

Hier kun je vragen stellen over de nieuwste 1.5 ontwikkelingen en ondervonden problemen melden.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
User avatar
Indigoman
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Tue Sep 11, 2007 1:34 pm
Location: 3rd rock from the Sun
Contact:

Archief geeft een 404

Post by Indigoman » Wed Oct 17, 2007 4:18 pm

Ik heb een community site opgebouwd in Joomla 1.5 RC2  - upgraden naar RC3 doe ik binnenkort wanneer dat lekkerder verloopt - en daar test ik joomla 1.5. Nu loop ik nu tegen een probleem aan.  Ik ben op deze community site al een tijdje nieuwsberichten aan het verzamelen en loop nu tegen de wens aan een archief aan te leggen.

Op zich niets moeilijks aan denk ik, gewoon de module activeren, plek geven, en artikelen archiveren. Alles lijkt goed te gaan maar wanneer ik dan naar de frontpage ga en klik op de desbetreffende garchiveerde maand dan krijg ik een 404. . . en ik snap niet waar en hoe dat zit en dus hoe ik dat kan goed krijgen. Iemand een idee, tip of suggestie?

Oh ja.. de site kun je vinden op http://www.burgum.nu
Last edited by Indigoman on Wed Oct 17, 2007 4:20 pm, edited 1 time in total.
Qvestion Avthority!

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9530
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: Archief geeft een 404

Post by sc00zy » Wed Oct 17, 2007 4:31 pm

En weet je zeker dat deze bug ook voorkomt in de RC3 versie? Grote kans dat die al is gefixed.
Arjan Menger
https://welldotcom.nl - Puntgaaf Internetbureau

User avatar
Indigoman
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Tue Sep 11, 2007 1:34 pm
Location: 3rd rock from the Sun
Contact:

Re: Archief geeft een 404

Post by Indigoman » Wed Oct 17, 2007 4:37 pm

sc00zy wrote: En weet je zeker dat deze bug ook voorkomt in de RC3 versie? Grote kans dat die al is gefixed.
Dat is het 'm dus juist. Ik weet niet of het een Bug is of dat ik iets verkeerd doe. Ik kan me namelijk bijna niet voorstellen dat ik de eerste en enige ben die dit probleem tegen komt maar met zoeken op dit forum wordt het mij niet helder...

Overigens is de reden dat ik nog geen upgrade naar RC3 heb gemaakt is dit: http://forum.joomla.org/index.php/topic,221105.0.html
Qvestion Avthority!


Locked

Return to “Joomla! 1.5”