Registreren van nieuwe gebruiker foutmelding

Hier kun je vragen stellen over de nieuwste 1.5 ontwikkelingen en ondervonden problemen melden.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Locked
Vicario
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Oct 18, 2007 9:27 am

Registreren van nieuwe gebruiker foutmelding

Post by Vicario » Fri Oct 19, 2007 9:48 am

Heej beste Joomla gebruikers,

Ik heb een probleempje, als ik een nieuwe 'test' gebruiker registreer op mijn pagina krijg ik de volgende foutmelding:

Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /home/hulponlijn/domains/hulponlijn.nl/public_html/RCnl/libraries/joomla/document/html/renderer/message.php on line 70

Het registregen gaat verder allemaal goed, er wordt wel een nieuwe gebruikersaccount aangemaakt, maar als de gebruiker dan op de 'activation link' klinkt geeft ie fout: Layout "default_message" not found

Waarschijnlijk heeft het 1 niet met het andere te maken maar wellicht kunnen jullie mij bij 1 van deze prbleempjes helpen

Groeten van een beginnende Joomla verslaafde

Vic
Last edited by Vicario on Fri Oct 19, 2007 9:50 am, edited 1 time in total.

User avatar
vancanneyt
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1098
Joined: Fri Aug 19, 2005 9:30 pm
Location: Buiten de wereld
Contact:

Re: Registreren van nieuwe gebruiker foutmelding

Post by vancanneyt » Fri Oct 19, 2007 10:12 am

gebruikte joomlaversie? RC1, RC2, RC3?
dan weten we meer te zeggen ;)
Member of the Dutch (nl-NL) translation team - http://joomla.taalbestand.nl - http://joomlacode.org/gf/project/nederlands/

Vicario
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Oct 18, 2007 9:27 am

Re: Registreren van nieuwe gebruiker foutmelding

Post by Vicario » Mon Oct 22, 2007 9:08 am

Sry,

Ik gebruik de nl versie van http://joomla.taalbestand.nl Joomla! 1.5 RC3

User avatar
vancanneyt
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1098
Joined: Fri Aug 19, 2005 9:30 pm
Location: Buiten de wereld
Contact:

Re: Registreren van nieuwe gebruiker foutmelding

Post by vancanneyt » Mon Oct 22, 2007 10:23 am

ik heb een sterk vermoeden dat het om een bug gaat in de RC3 versie van joomla 1.5, je meld dit best op de joomla bugtracker.
Member of the Dutch (nl-NL) translation team - http://joomla.taalbestand.nl - http://joomlacode.org/gf/project/nederlands/

Vicario
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Thu Oct 18, 2007 9:27 am

Re: Registreren van nieuwe gebruiker foutmelding

Post by Vicario » Mon Oct 22, 2007 1:51 pm

Ok Thnx!


Locked

Return to “Joomla! 1.5”