TOP menu niet zichtbaar in JSN_Epic

Hier kun je vragen stellen over de nieuwste 1.5 ontwikkelingen en ondervonden problemen melden.

Moderator: pe7er

Forum rules
Forum Regels
Post Reply
dirkovision
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 29
Joined: Sun Sep 28, 2008 4:48 pm

TOP menu niet zichtbaar in JSN_Epic

Post by dirkovision » Mon Feb 02, 2009 1:24 pm

Op een of andere manier krijgen we het top menu niet zichtbaar in JSN Epic Pro.
de nieuwste versie van Joomla.
Alle files chmod 777
alle menu's zijn te editen.

we zoeken en proberen ons drie slagen in de rondte en hebben het punt bereikt dat we het niet meer zien wat we nu verkeerd doen.

site = http://valks.tref.eu

kan iemand ons op het juiste spoor zetten..??

bedankt
dirk en martien
hongarije

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: TOP menu niet zichtbaar in JSN_Epic

Post by sc00zy » Mon Feb 02, 2009 9:28 pm

Op welke plek heb je het menu gepubliceerd? Ik neem aan dat je deze in de zwarte horizontale balk wilt plaatsen op modulepositie "toolbar"?

http://valks.tref.eu/index.php?tp=1
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart

dirkovision
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 29
Joined: Sun Sep 28, 2008 4:48 pm

Re: TOP menu niet zichtbaar in JSN_Epic

Post by dirkovision » Mon Feb 02, 2009 9:56 pm

Hallo Sc00zy!

ja, idd
we hebben van alles geprobeerd, met CSS, achtergrondkelur, in de menu's nou ja, zo'n beetje alles....

d & m

:-[

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: TOP menu niet zichtbaar in JSN_Epic

Post by sc00zy » Mon Feb 02, 2009 10:08 pm

Als ik in de bron kijk, zie ik dat er geen enkel spoor is van een menu in de betreffende div. Ik wil wel even kijken als je me de gegevens via PM stuurt.
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart

User avatar
sc00zy
Joomla! Exemplar
Joomla! Exemplar
Posts: 9529
Joined: Thu Aug 18, 2005 9:07 am
Location: Assen, Netherlands
Contact:

Re: TOP menu niet zichtbaar in JSN_Epic

Post by sc00zy » Mon Feb 02, 2009 10:44 pm

Er was geen menu module gepubliceerd op positie "toolbar" en er was in plaats van bij de menu class suffix bij de module class suffix "-suckerfish" ingevuld ;)
Arjan Menger
http://www.welldotcom.nl - Professionele Joomla! Design, Ontwikkeling en Hosting
http://www.joomlaideal.nl - iDEAL betaalmethode voor Joomla! en Virtuemart

meeuwenplaat
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Mon Mar 22, 2010 11:05 am

Re: TOP menu niet zichtbaar in JSN_Epic

Post by meeuwenplaat » Sun Sep 04, 2011 7:37 pm

Ook ik heb een probleem in Joomla 1.6. In artisteer template aangemaakt met horizontaal menu
deze is in de template in Joomla niet zichtbaar. Wie kan me helpen ik kom er niet uit.


Post Reply

Return to “Joomla! 1.5”