Kur ie kļūda?

Leine
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Tue Feb 15, 2011 3:07 pm

Kur ie kļūda?

Postby Leine » Tue Feb 15, 2011 5:41 pm

Mājas lapa izlaiž latviešu burtus. Joomla admin. lapa ir latviski, datu bāze UTF8, rakstītas teksts mīkstinātos burtus vienkārši izlaiž

Code: Select all

<?php
defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );
JPlugin::loadLanguage( 'tpl_SG1' );
define( 'path', dirname(__FILE__) );
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" >
<head>
<jdoc:include type="head" />
<?php
   $menu_name        = $this->params->get("menuName", "topmenu");
   $menu_type        = $this->params->get("menuType", "splitmenu");
   require(path .DS."styleloader.php");
   require(path .DS."utils.php");
?>
<link rel="stylesheet" href="templates/system/css/system.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="templates/<?php echo $this->template ?>/css/template.css" type="text/css" />

</head>

<body id="footer_bg">
   <div id="page_bg">
      <div id="logo_bg">
         <div class="logo">
            <table cellpadding="0" cellspacing="0">
               <tr>
                  <td>
                     <h1><a href="index.php"><?php echo $mainframe->getCfg('sitename') ;?></a></h1>
                  </td>
               </tr>
            </table>
         </div>
         <div id="search"><jdoc:include type="modules" name="user4" /></div>
         <div class="clr"></div>
      </div>
      <div id="pillmenu">
         <?php if($mtype != "module") :
            echo $mainnav;
            else: ?>
            <jdoc:include type="modules" name="user3" />
         <?php endif;?>
      </div>
      <div class="clr"></div>
      <div id="header">
         <div class="newsflash<?php if(!$this->countModules('user1') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?> only<?php endif; ?>">
            <jdoc:include type="modules" style="rounded" name="top" />
         </div>
      </div>
      
      <div id="content">      
         
         <?php if($this->countModules('left') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
         <div id="leftcolumn">
            <jdoc:include type="modules" name="left" style="rounded" />
            <br />
            <?php $sg = 'banner'; include "templates.php"; ?>
         </div>
         <?php endif; ?>
         
         <?php if($this->countModules('left') and $this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
         <div id="maincolumn">         
         <?php elseif($this->countModules('left') and !$this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
         <div id="maincolumn_left">
         <?php elseif(!$this->countModules('left') and $this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
         <div id="maincolumn_right">
         <?php else: ?>
         <div id="maincolumn_full">
         <?php endif; ?>
         
         
         <div class="nopad">
            <jdoc:include type="message" />
            <?php if($this->params->get('showComponent')) : ?>
               <jdoc:include type="component" />
            <?php endif; ?>
         </div>
            
         </div>
            
         <?php if($this->countModules('right') and JRequest::getCmd('layout') != 'form') : ?>
         <div id="rightcolumn">
            <jdoc:include type="modules" name="right" style="rounded" />
         </div>
         <?php endif; ?>
         <div class="clr"></div>
      </div>   

      <div id="footer">
         <div id="sgf">
            <p>
               <jdoc:include type="modules" name="debug" />
               <?php $sg = ''; include "templates.php"; ?>
               <a href="http://validator.w3.org/check/referer">valid xhtml</a>
               <a href="http://jigsaw.w3.org/css-validator/check/referer">valid css</a>
            </p>
         </div>
      </div>
      
      </div>
   
</body>
</html>

User avatar
lemings
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 317
Joined: Tue Oct 11, 2005 5:43 pm
Location: Latvia
Contact:

Re: Kur ie kļūda?

Postby lemings » Tue Feb 22, 2011 6:13 pm

Paskaties datu bāzē laukus, visdrīzāk tiem ir latin1 kodējums.
Member of the Latvian Joomla Translation Team
Latvian project in JoomlaCode- http://joomlacode.org/gf/project/joomla_latvian/
Latvian Joomla! team  - http://www.joomlalv.org


Return to “Latvian Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest