global.php and RG emulation problem

Joomla version 1.0 is end-of-life and are no longer supported. Please use Joomla 3.x instead.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
jetdynasty
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Aug 29, 2007 4:45 am

global.php and RG emulation problem

Post by jetdynasty » Tue Sep 11, 2007 12:54 am

Dear sir,

Notice: Use of undefined constant RG_EMULATION - assumed 'RG_EMULATION' in C:\dwmxweb\joomla\globals.php on line 121

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\dwmxweb\joomla\globals.php:121) in C:\dwmxweb\joomla\administrator\index2.php on line 37

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\dwmxweb\joomla\globals.php:121) in C:\dwmxweb\joomla\includes\joomla.php on line 800

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\dwmxweb\joomla\globals.php:121) in C:\dwmxweb\joomla\includes\joomla.php on line 800


i'm very new in joomla,my problem is i start using 1.0.11 no problem installing, after reading the how to patch topic,i followed the instruction,set offline, download the file 1.0.13 and paste over, after that, having the error above. By the way i'm using localhost to install joomla.

thanks

ken 

 
User avatar
Steve
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1570
Joined: Tue Aug 23, 2005 1:02 pm
Location: Toowoomba
Contact:

Re: global.php and RG emulation problem

Post by Steve » Wed Sep 12, 2007 3:18 am

The error above can be fixed by going to /globals.php about line 25.
You will see this:

define( 'RG_EMULATION', 1 );

Change it to:

define( 'RG_EMULATION', 0 );

Or if you have version 1.0.13 installed there should be a setting in global configurations to change it.
Regards Steve, Developer of Export Content Component:
Component Information site
http://www.bestdownloadsites.com/joomla/export-content
http://www.bestdownloadsites.com

quiquedcode
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1378
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:11 pm
Location: San Juan - Argentina
Contact:

Re: global.php and RG emulation problem

Post by quiquedcode » Tue Oct 02, 2007 4:02 am

Also read this for the problem of "includes/joomla.php on line 800"

http://forum.joomla.org/index.php/topic,193707.0.html
@kabeza
Freelance Joomla/CodeIgniter Developer
Home: http://www.beza.com.ar

jetdynasty
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Aug 29, 2007 4:45 am

Re: global.php and RG emulation problem

Post by jetdynasty » Fri Oct 05, 2007 2:03 pm

thanks guys, thank you for so supportive....i current installed joomla in linux ubuntu, still can manage to solve the problem that i facing.one more thanks appreciate that. :laugh:

gardia2
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Fri Dec 07, 2007 12:23 pm

Re: global.php and RG emulation problem

Post by gardia2 » Fri Dec 07, 2007 12:38 pm

Hi all,
Well I've installed earlier joomla v1.0.13 and I have this error too:
Notice: Use of undefined constant RG_EMULATION - assumed 'RG_EMULATION' in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\joomla\globals.php on line 121

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\joomla\globals.php:121) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\joomla\includes\joomla.php on line 697

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\joomla\globals.php:121) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\joomla\index.php on line 250
..
..

though the global configuration is fine:

Code: Select all

<?php
if(!defined('RG_EMULATION')) { define( 'RG_EMULATION', 0 ); }
$mosConfig_offline = '0';
$mosConfig_host = 'localhost';
and I changed the global.php file so:

Code: Select all

<?php 
..
..
if( defined( 'RG_EMULATION' ) === false ) {
    if( file_exists( dirname(__FILE__).'/configuration.php' ) ) {
        require( dirname(__FILE__).'/configuration.php' );
    }

    if( defined( 'RG_EMULATION' ) === false ) {
        // The configuration file is old so default to on
        define( 'RG_EMULATION', 0 );
    }
}
What should I do next? Thank you!

User avatar
konczal
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 255
Joined: Mon Mar 13, 2006 9:35 pm
Location: New Jersey, US

Re: global.php and RG emulation problem

Post by konczal » Fri Jul 29, 2011 8:00 pm

Is it correct that the RG_EMULATION setting is only applicable to Joomla! 1.0?

 

Locked

Return to “Upgrading - 1.0.x”