Page 1 of 1

[NOT BUG:1.0.11] Static content items get duplicated on search result

Posted: Sat Oct 07, 2006 8:29 pm
by ttimalsina
For all static content items, I am getting duplicate search results.

Anyone else having this proble?
This is tested on latest Stable Joomla: Version 1.0.11 and latest SVN.

I already reported on Bug Tracker:
http://forge.joomla.org/sf/go/artf6300?nav=1

Re: Static content items get duplicated on search result

Posted: Sun Oct 08, 2006 11:02 am
by Robin
Moderator/Q&T note; moving from Joomla Dev, 1.0 >> Joomla Dev, Q&T 1.0

Re: Static content items get duplicated on search result

Posted: Mon Oct 16, 2006 12:02 pm
by Robin
Q&T Note; unable to replicate/confirm the issue.

@ Tim, could you please provide webserver info (php, mysql and apache version) and when possible also an url of the site where this is occuring? Thanks.

Status > INFO REQ. (Info requested)

Re: [LOW:INFO REQ:1.0.11] Static content items get duplicated on search result

Posted: Mon Oct 16, 2006 4:30 pm
by ttimalsina
RobInk,
It is strange that once I re-installed Joomla, I myself can no longer replicate this problem (As you saw on bug tracker attachment file which I provided the picture of search results output, there are two duplicate items on my previous install of Joomla). So, let's delete this item from bug tracker.

- Tim

Re: [LOW:INFO REQ:1.0.11] Static content items get duplicated on search result

Posted: Mon Oct 16, 2006 5:45 pm
by Robin
Hi Tim,

Thanks for the quick response. I'll close both the forum topic and the tracker report.

Regards Robin


Status INFO REQ > NOT BUG

Re: [NOT BUG:1.0.11] Static content items get duplicated on search result

Posted: Tue Apr 24, 2007 4:10 pm
by libo
Hello there.
I am totally newbie and try to set up a joomla 1.0.12/VM site.
I face foll problems:
1)i get duplicate search results on static content pages
2)though syndication on FF shows article links of home page, clicking on any of links it results to "You are not authorised to view this resource.You need to login.".  The link of this warning page is "http://www.mysite.com/subroot/content/view/2/"  instead of the correct link cerresponding to the specific article "http://www.mysite.com/subroot/content/view/2/1/". Same respectively with all syndicated articles.

Really appreciate any assistance

REPOSTED TO GENERAL QUESTIONS http://forum.joomla.org/index.php/topic,163430.0.html