[non issue] -Problem with mod_mainmenu

Locked
User avatar
senojeel
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 134
Joined: Fri Dec 15, 2006 6:52 pm
Location: Indianapolis, IN

[non issue] -Problem with mod_mainmenu

Post by senojeel » Tue Aug 21, 2007 5:34 pm

I had updated to a nightly about a week ago and didn't notice until today that y main menu links weren't working.  They just reload the home page.  So I updated to the latest nightly build and the problem still exists.  I am using SEO and have both Search Engine Friendly URLs and Use Apache mod_rewrite set to yes.  My .htaccess is correct, as far as I can tell too.  This was all working before.  I think it was the 08-15 nightly when the problem appeared.  I can set Use Apache mod-rewrite to no and links work, but with index.php in the url. 

Any idea how to fix this.

The site is http://www.indychoir.org

Thanks!
Last edited by infograf768 on Wed Aug 22, 2007 4:13 pm, edited 1 time in total.

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18716
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Problem with mod_mainmenu

Post by infograf768 » Wed Aug 22, 2007 6:06 am

It works here on firefox
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group

User avatar
senojeel
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 134
Joined: Fri Dec 15, 2006 6:52 pm
Location: Indianapolis, IN

Re: Problem with mod_mainmenu

Post by senojeel » Wed Aug 22, 2007 12:44 pm

Okay.  I must be crazy.  i swear it wasn't working yesterday  :'(  And it didn't work on 2 sites of mine which are at the same host... I think it is all good now.  I have tested on a couple of browsers, but will test on a couple of more soon.  Must have been a server issue...
Last edited by senojeel on Wed Aug 22, 2007 12:48 pm, edited 1 time in total.


Locked

Return to “Q&T 1.0.x Resolved - Archived”