[MEDIUM:TRACKER 6766:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

nextedition
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Thu Jul 13, 2006 8:57 pm

[MEDIUM:TRACKER 6766:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by nextedition » Fri Jul 14, 2006 2:18 pm

I saw a recent post talking about "virtue mart" login, although I do not use "virtue mart"  I am using the login module that comes with Joomla, and can not login.  I get the pop-up message "You are not authorized to view this resource.."  The backend login works fine.  :-\



Q&T Notes / related topics

http://forum.joomla.org/index.php/topic,72398.0.html
Last edited by Robin on Wed Nov 15, 2006 7:23 am, edited 1 time in total.

darvian
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Jul 14, 2006 7:54 pm

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by darvian » Fri Jul 14, 2006 7:58 pm

I'm having the same problem.  Has someone found the solution?

nextedition
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Thu Jul 13, 2006 8:57 pm

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by nextedition » Fri Jul 14, 2006 8:24 pm

I figured out my problem.  When I updated to Joomla 1.0.10, I did not update the Components, Mambots, and the Modules folders because I did not want to overwrite my custom components, mambots, and modules files. 

So, I downloaded the Joomla 1.0.10 pak  and FTP the components, mambots, and module files to my server, and it worked!

I hope my solution works for you.

darvian
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Jul 14, 2006 7:54 pm

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by darvian » Fri Jul 14, 2006 8:40 pm

I've tried reloading the file with no luck.

User avatar
RobS
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1367
Joined: Mon Dec 05, 2005 10:17 am
Location: New Orleans, LA, USA
Contact:

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by RobS » Fri Jul 14, 2006 10:57 pm

nextedition wrote: I figured out my problem.  When I updated to Joomla 1.0.10, I did not update the Components, Mambots, and the Modules folders because I did not want to overwrite my custom components, mambots, and modules files. 

So, I downloaded the Joomla 1.0.10 pak  and FTP the components, mambots, and module files to my server, and it worked!

I hope my solution works for you.
If you don't upload the new component/module folders you will not get the updated login module which was modified to address the additions in the Joomla Core.  This will cause the spoof check to fail every time and make it impossible to login.

Edit: Poor grammar.
Last edited by RobS on Fri Jul 14, 2006 10:59 pm, edited 1 time in total.
Rob Schley - Open Source Matters
Webimagery - http://www.webimagery.net/ - Professional Consulting Services
JXtended - http://www.jxtended.com/ - Free and Commercial Joomla! Extensions

nextedition
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Thu Jul 13, 2006 8:57 pm

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by nextedition » Sat Jul 15, 2006 6:18 pm

darvian wrote: I've tried reloading the file with no luck.
I still get the message too, but when you click on a menu button to go to another page, it then displays the user menu and shows that you are logged in.  I think this is a bug, that may relate to the "double login" post.  But I am a noob so what do I know ;)

pompadissa
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Feb 10, 2006 9:22 am

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by pompadissa » Mon Jul 17, 2006 7:53 am

Anyone have a fix for this or working on it?

natefun
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 36
Joined: Mon Apr 24, 2006 4:37 pm

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by natefun » Tue Jul 25, 2006 8:10 pm

I've downgraded to Joomla 1.0.8 and use VirtueMart 1.5 and now it works, because I had the same problem after upgrade to 1.0.10

User avatar
researchtoxic
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1023
Joined: Fri Mar 03, 2006 3:52 pm
Location: Macon, GA
Contact:

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by researchtoxic » Wed Jul 26, 2006 1:38 pm

I am having the same issue. All my components and modules are up to date. When I log in as super admin on front end I can use everything. When I use my registered user login , and click on Submit News I get the error, "You are not authorized to view this resource."
http://www.netentropy.com - Drupal, Joomla and whatever performance.

User avatar
abskure
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 57
Joined: Mon Dec 12, 2005 5:50 pm
Location: Atlanta GA
Contact:

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by abskure » Fri Sep 01, 2006 1:22 am

anjel lenee
idia Web Design | 404.375.4927 | http://idiaWebDesign.com
joomla changed my life

Simon.Hague
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Sep 10, 2006 8:37 am

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by Simon.Hague » Sun Sep 10, 2006 9:36 am

Ok.

So I am running a new install of 1.0.11 stable and getting the same for a public post for unregistered users. I login and I still get this??????

Ideas?

???

mlines
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 28
Joined: Mon Sep 11, 2006 11:15 am

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by mlines » Mon Sep 11, 2006 11:26 am

I am running 1.011 stable and get a similar problem

When accessing the front page , with a NEW browser session, after logging on as a user I get the "You are not authorized to view this resource" message. If I "OK" this message I get returned to the frontpage, and then I can log on ok. Subsequent login/logout attempts from within the same browser session are fine,

This is true for both IE and Firefox browsers and also for direct and cache/proxy accesses.

As the website is development at this stage I can let you have a look in more detail if necessary

Martin

User avatar
abskure
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 57
Joined: Mon Dec 12, 2005 5:50 pm
Location: Atlanta GA
Contact:

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by abskure » Wed Sep 13, 2006 3:26 pm

I recently upgraded several of my sites and most are having this login issue. I find if you hit remember me, it logs in fine. is there a way we can workaround a hack to setup remember me to automatically be checked ? Would this be dangerous?
anjel lenee
idia Web Design | 404.375.4927 | http://idiaWebDesign.com
joomla changed my life

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by Robin » Fri Sep 15, 2006 12:10 pm

Hi All,

Please read my note here; http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg479924

Can everyone having problems with loging in state there webserver details? Thanks.

User avatar
abskure
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 57
Joined: Mon Dec 12, 2005 5:50 pm
Location: Atlanta GA
Contact:

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by abskure » Fri Sep 15, 2006 12:19 pm

I used Community Builder login and changed parameter to set Rmember me as hidden but checked, it did the trick....but here's my webserver details:

Linux web100.opentransfer.com 2.6.14.4 #2 Wed Jan 4 22:51:21 CST 2006 i686
Database Version: 4.0.24-standard-log
PHP Version: 4.3.11
Web Server: Apache/1.3.31 (Unix) PHP/4.3.11 mod_ssl/2.8.18 OpenSSL/0.9.6b FrontPage/5.0.2.2635 mod_throttle/3.1.2
WebServer to PHP interface: apache
Joomla! Version: Joomla! 1.0.8 Stable [ Sunshade ] 26-Feb-2006 05:00 UTC
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6
Relevant PHP Settings:
Safe Mode: OFF
Open basedir: none
Display Errors: ON
Short Open Tags: ON
File Uploads: ON
Magic Quotes: ON
Register Globals: ON
Output Buffering: OFF
Session save path: /tmp
Session auto start: 0
XML enabled: Yes
Zlib enabled: Yes
Disabled Functions: none
WYSIWYG Editor: JCE Editor Mambot
anjel lenee
idia Web Design | 404.375.4927 | http://idiaWebDesign.com
joomla changed my life

User avatar
abskure
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 57
Joined: Mon Dec 12, 2005 5:50 pm
Location: Atlanta GA
Contact:

Re: User Login: "You are not authorized to view this resource.."

Post by abskure » Fri Sep 15, 2006 12:22 pm

Here's another server with similar problem:

  Linux ans01.midphase.com 2.6.9999-MIDPHAZED-8d852ef03f0ece2563d39a8c6ebdbe96 #1 SMP Mon Jul 24 19:40:22 CDT 2006 i686
Database Version: 4.1.20
PHP Version: 5.1.6
Web Server: Apache/1.3.37 (Unix) mod_fastcgi/2.4.2 PHP/5.1.6 mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635.SR1.2 mod_ssl/2.8.28 OpenSSL/0.9.7a
WebServer to PHP interface: apache
Joomla! Version: Joomla! 1.0.11 Stable [ Sunbow ] 28 August 2006 20:00 UTC
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.6) Gecko/20060728 Firefox/1.5.0.6

Joomla! Register Globals Emulation:  ON 
Register Globals: ON
Magic Quotes: ON
Safe Mode: OFF
File Uploads: ON
Session auto start: OFF
Session save path: /tmp
Short Open Tags: ON
Output Buffering: OFF
Open basedir: /home/idiacla5:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp
Display Errors: ON
XML enabled: Yes
Zlib enabled: Yes
Disabled Functions: none
anjel lenee
idia Web Design | 404.375.4927 | http://idiaWebDesign.com
joomla changed my life

tflores21
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 34
Joined: Mon Jul 10, 2006 7:37 pm

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by tflores21 » Sat Sep 23, 2006 9:48 pm

Cannot login from frontpage, or any other pages.  Clicking on the LOGIN button gives me the error, regardless of entering a login and password.  Tried adding www to url, same problem.

PHP built On:  Linux serv01.clev10.com 2.6.15.1-mingoto #1 SMP Thu Jan 26 08:06:24 CST 2006 i686
Database Version: 4.1.21-standard-log
PHP Version: 4.4.2
Web Server: Apache
WebServer to PHP interface: cgi
Joomla! Version: Joomla! 1.0.11 Stable [ Sunbow ] 28 August 2006 20:00 UTC
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7

Relevant PHP Settings: 
Joomla! Register Globals Emulation: OFF
Register Globals: OFF
Magic Quotes: ON
Safe Mode: OFF
File Uploads: ON
Session auto start: OFF
Session save path: /tmp
Short Open Tags: ON
Output Buffering: OFF
Open basedir: none
Display Errors: ON
XML enabled: Yes
Zlib enabled: Yes
Disabled Functions: none

Devz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Sep 28, 2006 7:28 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Devz » Thu Sep 28, 2006 7:40 am

Hi guys, im in exactly the same boat (possibly after updating to 1.0.11 (but i cannot confirm this))

Exact same scenario best described by mlines @ http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg474363

Below is my sysinfo:

PHP built On:  Linux 2.6.16.27-AMDv8 #1 SMP Fri Jul 21 16:53:01 CDT 2006 x86_64 
Database Version:  4.1.21-standard 
PHP Version:  4.4.3-x86_64 
Web Server:  Apache/1.3.37 (Unix) PHP/5.1.4 mod_fastcgi/2.4.2 mod_deflate/1.0.21 mod_jk/1.2.14 mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.4.3-x86_64 FrontPage/5.0.2.2634a mod_ssl/2.8.28 OpenSSL/0.9.7a 
WebServer to PHP interface:  apache 
Joomla! Version:  Joomla! 1.0.11 Stable [ Sunbow ] 28 August 2006 20:00 UTC 
User Agent:  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322) 
Relevant PHP Settings:  Joomla! Register Globals Emulation:  ON   
Register Globals:  ON   
Magic Quotes:  ON   
Safe Mode:  OFF   
File Uploads:  ON   
Session auto start:  OFF   
Session save path:  /tmp 
Short Open Tags:  ON 
Output Buffering:  OFF 
Open basedir:  /home/rat24/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp 
Display Errors:  ON 
XML enabled:  Yes 
Zlib enabled:  Yes 
Disabled Functions:  none 

Site is currently in development, any indication if its something ive done, or a bug within the works would be great in the interim of finding a fix.

Regards,
Devz

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Robin » Thu Sep 28, 2006 5:57 pm

Hi all,

Thanks for all the extra info you are posting.

I have read someone else his similar problem, and possible fix. If anyone is interested in trying; download the full 1.0.11 package, unzip it, and upload the /modules/mod_login.php module. See if the problem is solved by doing so.

Devz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Sep 28, 2006 7:28 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Devz » Fri Sep 29, 2006 1:22 am

Hi RobInk,

Thanks for your reply, and interest in resolving this problem.

I have done as requested, uploaded /modules/mod_login.php from the Joomla_1.0.11-Stable-Full_Package zip package.

Problem still exists.

- Devz

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Robin » Fri Sep 29, 2006 8:07 am

Thanks Devz,

Just trying to rule out some things. It's seems to be a hard one to crack...

Devz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Sep 28, 2006 7:28 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Devz » Mon Oct 02, 2006 1:29 am

Much harder for people outside the dev-team to figure out what is causing this.

I hope whomever is looking into it, understands the importance to the enduser that this important components of the Joomla! framework is rectified. From what i have read people have experienced similar things as far back as 1.0.8.

In my honest opinion, anything regarding Login, or authentication, should be a HIGH priority.

I know that users can eventually log on (so that should point out it something relating to Joomla not acknowledging that they are coming from the Joomla site (sp00f related?) as if i open my development site up in a new browser, click on something restricted or non restricted, then put in user login details. It works fine. Thats ok for me, but not an end user that simply wants the site to work.

Is there anything else the community thats having this problem can do to assist its resolve?
My development site should be delivered this week sometime.  :(

beano
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Mon Oct 02, 2006 9:23 pm

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by beano » Mon Oct 02, 2006 9:47 pm

I agree with above comment re High Priority

On my small web site I'm getting users registering, then emailing to say they cannot log in.
Not a great first impression.

Has anyone checked out this thread as a cure? http://forum.joomla.org/index.php/topic,92425.0.html

(Credit to Phil Taylor for spotting it!)

Devz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Sep 28, 2006 7:28 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Devz » Tue Oct 03, 2006 1:56 am

Have done some backtracing.

Problem exists (for me) with the following check in includes/joomla.php:

// extra check to ensure that Joomla! sessioncookie exists
if (!($sessioncookie == '-' || strlen($sessioncookie) == 32)) {

Demonstrated by the following mod for includes/joomla.php:
// header( 'HTTP/1.0 403 Forbidden' );
// mosErrorAlert( _NOT_AUTH );
header( 'Location: http://www.slashdot.org' );
mosErrorAlert( _NOT_AUTH );

Does someone want to verify this, or look a little bit further.
Hope this leads to a solution.

- Devz

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Robin » Tue Oct 03, 2006 5:10 am

Thanks Devz, your backtracking has been brought to the attention of Q&T.

Devz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Sep 28, 2006 7:28 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Devz » Thu Oct 05, 2006 2:01 am

RobInk: any update on progress or discussion on this thread?

How is it constructive for developers to have their own thread for problems, rather then participate with the users that are WILLING to trial and help resolve issues affecting them?

The reason i ask, my predicament is: I have 1200+ members to start populating into my site. I can only imagine how many emails will be sent about not being able to login with the details generated and emailed to this many users.

This is a HUGE problem for anyone looking to implement Joomla! 1.0.11 (which they are urged to upgrade too) with any sort of user login system. Which, if there is a need for user login or user specific information, wouldnt your current choice be something-other-than-Joomla, if you knew of this bug being present?

I would have thought my identification of the cookie check would have narrowed down the fix time on this bug that id guess hundreds of people are experiencing (far fewer are reporting, or choosing other CMS), considering this was first accurately identified on Sept 11 (24days ago) and this thread began July 14 (83 days ago).

Maybe this thread should be worked on, so it can be closed, and people can continue to use mod_login.
Last edited by Devz on Thu Oct 05, 2006 2:08 am, edited 1 time in total.

Devz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Sep 28, 2006 7:28 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Devz » Thu Oct 05, 2006 4:06 am

NOTE: during this testing, session_id's were purged from the jos_session db table in each instance to evaluate a 'common' scenario, ie. first login's - as this is what will effect the user's experience

General Occurances:
guest session_id is not created in db table jos_session when using a new IE browser instance.
guest session_id is not created in db table jos_session when using a new FF browser instance.

guest session_id IS NOT created in db table jos_session when using an existing IE browser window.
guest session_id IS created in db table jos_session when using an existing FF browser window.

guest session_id is always created on page refresh when user hasnt logged in (if user logs in, it differs depending on browser).

NEW INSTANCES FF:

new instance FF (firefox about:blank), open joomla_1_0_11_site.com, no guest session_id created, user CANNOT login, recieves dialogue box error, then redirects to homepage, which creates session_id. user CAN then login, however usermenu doesnt appear til page is refreshed.
new instance FF (firefox joomla_1_0_11_site.com), no guest session_id created, user CAN login.

NEW INSTANCES IE:

new instance IE (iexplore about:blank), open Joomla! 1.0.11 site, no guest session_id created, user CANNOT login (403 forbidden)
new instance IE (iexplore google.com), open Joomla! 1.0.11 site, no guest session_id created, user CANNOT login (403 forbidden)
new instance IE (iexplore joomla_1_0_11_site.com), no guest session_id created, and user CAN login.

EXISTING INSTANCES FF:

existing FF windows exist, open new FF window (ctrl+n), open Joomla! 1.0.11 site (first & only tab in this window),
guest session_id created AND user CAN login.

existing FF window, open new tab (ctrl+t) (other tabs exist), open google.com, open Joomla! 1.0.11 site (same tab),
guest session_id created AND user CAN login.


EXISTING INSTANCES IE:

Existing IE instances, give 403 Forbidden, until the page is refreshed (session_id made). Then login works.

Summary:

Pretty much, if you navigate directly to your Joomla! 1.0.11 site with a new browser, you can login.
If you reuse an old FF browser, you can login.
If you reuse an old IE browser, you must refresh the page before being able to login.

--

Could this be a bug where guest session_id's should be created on ANY instance of viewing the page?

Any insight/views/opinions/hacks or fixes, would be of assistance.
Last edited by Devz on Thu Oct 05, 2006 4:10 am, edited 1 time in total.

Devz
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Sep 28, 2006 7:28 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Devz » Thu Oct 05, 2006 4:22 am

A dirty workaround for those experiencing this mess (and patiently waiting for a fix) is to modify the login form module to appear on every other menu item other than the home page. I know, its not how it should be, but, theres been no solution as yet.

For newbies.
In Administration:
Modules => Site Modules => Login Form
On the right hand side click ur bottom-most mainmenu item, hold down shift, click ur second mainmenu item from the top.
Click save.

Lets all hope Joomla Developers dont leave us with this ugly work around.

Regards,
Devz

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by Robin » Thu Oct 05, 2006 5:38 am

Hi,
How is it constructive for developers to have their own thread for problems, rather then participate with the users that are WILLING to trial and help resolve issues affecting them?
As a Q&T member I'm also depending on the developers to check this forum. I'll make sure to bring this topic to there attention again. I agree that this is an ongoing problem which needs a fix.

Regards Robin

User avatar
facedancer
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 172
Joined: Thu Aug 18, 2005 6:13 am
Location: Antibes, France
Contact:

Re: [MEDIUM:UNDER REVIEW:1.0.11]User Login: "You are not authorized to view.."

Post by facedancer » Thu Oct 05, 2006 6:55 am

Devz wrote: RobInk: any update on progress or discussion on this thread?

How is it constructive for developers to have their own thread for problems, rather then participate with the users that are WILLING to trial and help resolve issues affecting them?

The reason i ask, my predicament is: I have 1200+ members to start populating into my site. I can only imagine how many emails will be sent about not being able to login with the details generated and emailed to this many users.

This is a HUGE problem for anyone looking to implement Joomla! 1.0.11 (which they are urged to upgrade too) with any sort of user login system. Which, if there is a need for user login or user specific information, wouldnt your current choice be something-other-than-Joomla, if you knew of this bug being present?

I would have thought my identification of the cookie check would have narrowed down the fix time on this bug that id guess hundreds of people are experiencing (far fewer are reporting, or choosing other CMS), considering this was first accurately identified on Sept 11 (24days ago) and this thread began July 14 (83 days ago).

Maybe this thread should be worked on, so it can be closed, and people can continue to use mod_login.
Thx for your involvement, trying to figure out what's wrong with those silly browsers :P


Locked

Return to “Q&T 1.0.x Resolved - Archived”