[UNDER REVIEW: 1.0.11] Some bugs and fixes

jfranken
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sat Nov 04, 2006 10:28 pm

Re: [LOW:NOT CORE: 1.0.11] Some bugs and fixes

Post by jfranken » Sat Nov 11, 2006 4:27 pm

Hello,

Works for 100%.

I tested it on a virgin installation with just Joomla and Joom!Fish.

I'll let you know what happends on some of the production items.

Now I first to reverse the entries made before with '0'  :D

Thanks a million,

John
Last edited by Robin on Mon Nov 20, 2006 7:46 am, edited 1 time in total.

User avatar
akede
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1636
Joined: Fri Aug 12, 2005 6:15 am
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: [UNDER REVIEW: 1.0.11] Some bugs and fixes

Post by akede » Sun Nov 12, 2006 4:49 pm

Hi all,

1) thx Enno for pointing me to this issue.

2) this basically means that if I add the code mentioned above into the bot of the fish it should work?

Can someone of you please check the attached files if they will solve your problem? It is a new version of the system bot from the fish, including the mentioned patch.

If it works I will include this in the next version of the Fish.

Many thx

Alex
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Joom!Fish 2.0 your free multilingual solution for Joomla! 1.5 i - http://www.joomfish.net - follow us on twitter @joomfish
Meet us at J and Beyond, 30.05 - 1.06.10, Wiesbaden, Germany - http://jandbeyond.org

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: [UNDER REVIEW: 1.0.11] Some bugs and fixes

Post by Robin » Mon Nov 20, 2006 7:45 am

Q&T Note; feedback from Developers > NOT BYG/JOOMLA CORE, closing and moving to Resolved.

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: [UNDER REVIEW: 1.0.11] Some bugs and fixes

Post by Robin » Mon Nov 20, 2006 6:19 pm

Q&T Note; marking as NOT CORE, moved to resolved

User avatar
eelziere
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 23
Joined: Mon Aug 28, 2006 10:04 pm

Re: [UNDER REVIEW: 1.0.11] Some bugs and fixes

Post by eelziere » Sat Nov 25, 2006 4:27 pm

Hi All,

Sorry to be so late to give you feedback (I have been busy like hell lately...)

Here are my configuration details:
- System: Windows NT build 2195
- Database version: 5.0.16-nt 
- PHP version:  5.1.4 
- Web server:  Microsoft-IIS/5.0 
- Web/PHP interface:  isapi 
- Joomla! version:  Joomla! 1.0.11 Stable [ Sunbow ] 28 August 2006 20:00 UTC 
- Web browser:  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; .NET CLR 1.1.4322) 

... and yes, I use Joomfish!

Cheers.

friesengeist
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 842
Joined: Sat Sep 10, 2005 10:31 pm

Re: [UNDER REVIEW: 1.0.11] Some bugs and fixes

Post by friesengeist » Sat Nov 25, 2006 4:37 pm

Hi eelziere,

thanks for the feedback. Since there are more queries which are incompatible with MySQL 5 than the ones mentioned in your first post in this thread, we will not change them for 1.0.12.

You should be fine though when using the Joom!Fish mambot attached this post: http://forum.joomla.org/index.php/topic ... #msg563570

Enno
We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails

Wayner
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 24
Joined: Tue Feb 27, 2007 3:02 am

Re: [UNDER REVIEW: 1.0.11] Some bugs and fixes

Post by Wayner » Thu Mar 15, 2007 12:27 am

Thanks for the fix! It worked on my Joomfish site - which is also based on IIS and PHP5. I spent a considerable amount of time scratching my head and wondering what I did wrong when I transferred my dev site from a local Xamp setup to a production IIS environment.

Only thing I would propose is that these files be placed over at the Joomfish Forge site as a documented fix so others can avoid the painful experience and grab them when they download the initial Joomfish files.

Because this wasn't done, I'm now worried there are other patches to the Fish that I haven't stumbled onto yet (yikes!).

Thanks again to the problem fixers and of course to the fine folks who make Joomfish,

Wayne

player
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 19
Joined: Mon Sep 18, 2006 1:32 pm

Re: [UNDER REVIEW: 1.0.11] Some bugs and fixes

Post by player » Wed Mar 28, 2007 4:34 pm

After struggling for days, it is running perfectly now. Thanks eelziere

rithirun
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Jun 26, 2007 3:50 am

Re: [UNDER REVIEW: 1.0.11] Some bugs and fixes

Post by rithirun » Tue Jun 26, 2007 4:48 am

Thank you.

This attach file is work.
I spend much time to config it, and find why i can not use Joom!Fish.


Good stuff.


akede wrote: Hi all,

1) thx Enno for pointing me to this issue.

2) this basically means that if I add the code mentioned above into the bot of the fish it should work?

Can someone of you please check the attached files if they will solve your problem? It is a new version of the system bot from the fish, including the mentioned patch.

If it works I will include this in the next version of the Fish.

Many thx

Alex


Locked

Return to “Q&T 1.0.x Resolved - Archived”