[KNOWN ISSUE] Pagebreak doesn't work on frontpage

Locked
User avatar
eyezberg
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2860
Joined: Thu Aug 25, 2005 5:48 pm
Location: Geneva mostly
Contact:

[KNOWN ISSUE] Pagebreak doesn't work on frontpage

Post by eyezberg » Tue Jul 11, 2006 3:53 pm

J 1.0.10

Insert a pagebreak anywhere in intro input field, add some text to main input, set to display on frontpage:

whole iintro is there.

click "readmore": you get only the intro part before the pagebreak !?! and pages TOC
Last edited by Robin on Fri Oct 20, 2006 10:14 am, edited 1 time in total.
Sometimes one pays most for the things one gets for nothing.
The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing. AE
http://joomla15.[URL banned].com for J! 1.5 screenshots
http://www.eyezberg.com

User avatar
eyezberg
Joomla! Hero
Joomla! Hero
Posts: 2860
Joined: Thu Aug 25, 2005 5:48 pm
Location: Geneva mostly
Contact:

Re: Pagebreak doesn't work on frontpage

Post by eyezberg » Tue Aug 01, 2006 6:58 am

/bump!?
Sometimes one pays most for the things one gets for nothing.
The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reason for existing. AE
http://joomla15.[URL banned].com for J! 1.5 screenshots
http://www.eyezberg.com

User avatar
RobS
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1367
Joined: Mon Dec 05, 2005 10:17 am
Location: New Orleans, LA, USA
Contact:

Re: Pagebreak doesn't work on frontpage

Post by RobS » Tue Aug 01, 2006 10:26 am

Do you have a link to an example?  I think I know what you are saying but I am not quite sure.
Rob Schley - Open Source Matters
Webimagery - http://www.webimagery.net/ - Professional Consulting Services
JXtended - http://www.jxtended.com/ - Free and Commercial Joomla! Extensions

friesengeist
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 842
Joined: Sat Sep 10, 2005 10:31 pm

Re: Pagebreak doesn't work on frontpage

Post by friesengeist » Sun Aug 06, 2006 2:37 pm

Pagebreak plugin is not supposed to be used in intro text. Therefore, the plugin is not applied to "intro only" pages (like frontpage, blog etc.). However, it does work (as a side effect) on the intro part when viewing an article in full, e.g. /index.php?option=com_content&task=view&...

Try putting only the intro text into the intro box, and you should be fine ;)
We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: Pagebreak doesn't work on frontpage

Post by Robin » Fri Oct 20, 2006 10:14 am

Q&T Note; marking topic as Known issue/limitation. Moving to Known issue forum


Locked

Return to “Known Issues - Archive”