[KNOWN ISSUE] Template Chooser does not work if the templates name has a '-'

Locked
tape
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Aug 05, 2006 10:47 pm

[KNOWN ISSUE] Template Chooser does not work if the templates name has a '-'

Post by tape » Sat Aug 05, 2006 11:01 pm

Description:
The template chooser does not accept any changes if a template has a '-' in the name. If so then the default template is chosen instead.

Reported on:
Joomla! 1.0.10 Stable [ Sundown ] 26 June 2006 00:00 UTC

Classification:
Low

Affected functions:
template chooser

Related files:
mod_templatechooser.php

Steps to replicate:
This is tested with several templates, i.e. 247portal-b-blue, 247portal-b-blue, 247portal-broad etc..

Analysis:
[Q&T] Confirmed/Unable to confirm/Rejected
Any other comments

Proposed fix(es):


Topic / Artifact ID:


System info:
Linux 2.4.x, MySQL 3.23.58, PHP Version: 4.3.2, Apache/2.0.46 (CentOS), 512MB RAM
Last edited by Robin on Fri Oct 20, 2006 10:09 am, edited 1 time in total.

User avatar
infograf768
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 18646
Joined: Fri Aug 12, 2005 3:47 pm
Location: **Translation Matters**

Re: Template Chooser does not work properly if the templates name has a '-'

Post by infograf768 » Sun Aug 06, 2006 5:21 am

Not bug. Just a known limitation.
Solution: change template name.  ;)
Jean-Marie Simonet / infograf · http://www.info-graf.fr
---------------------------------
ex-Joomla Translation Coordination Team • ex-Joomla! Production Working Group

User avatar
Robin
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 15753
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:41 am

Re: Template Chooser does not work properly if the templates name has a '-'

Post by Robin » Fri Oct 20, 2006 10:09 am

Q&T Note; marking as KNOWN ISSUE, moving to Known issues forum


Locked

Return to “Known Issues - Archive”