Solved - Error message in 1.0.7, file not found.

Locked
Kimon
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Wed Sep 28, 2005 8:04 am

Solved - Error message in 1.0.7, file not found.

Post by Kimon » Wed Jan 25, 2006 6:03 am

Hi, I just upgraded from 1.0.5>1.0.7, with no major probs  ;D
After upgrade i checked my server's error log and i found the following:
"File does not exist: /home/*******/public_html/administrator/images/menu_divider.gif"
I checked at the patch package, and the full package, and it seems to me that indeed, this image file is not included in any Joomla package. menu_divider.png is, but not the *.gif one...

I don't think it is a component prob, because of the path... if asking the file from /administrator/etc i think it must be some call from
the php generated html files from the core..
At least me-thinks-so..

Any1 else has seen this?

Thanks.. and please forgive my poor English.

Edit:

My mistake..

I did some more searching and found that the file is called from: administrator/components/com_joomlaxplorer/include/fun_list.php

So it has nothing to do with Joomla core, just a missing file from Joomlaxplorer..

Moderators, please, if this post has to be removed please do so..
Last edited by Kimon on Wed Jan 25, 2006 4:07 pm, edited 1 time in total.

 
User avatar
focalguy
Joomla! Guru
Joomla! Guru
Posts: 909
Joined: Fri Aug 19, 2005 2:46 am
Location: Washington State, USA
Contact:

Re: Solved - Error message in 1.0.7, file not found.

Post by focalguy » Wed Mar 29, 2006 2:36 am

No reason to remove the post. I've been having the same problem.... thanks for sharing your solution. I hadn't tracked it to JoomlaXplorer.

jonfai
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 30
Joined: Thu Dec 08, 2005 5:41 pm
Location: zarautz
Contact:

Re: Solved - Error message in 1.0.7, file not found. joomlaxplorer 1.6 install

Post by jonfai » Sun Apr 15, 2007 3:26 pm

hi mates,

in my joomlaxplorer 1.6 installation problem i have a similar problem

it can´t find /.include/ directory, but with a point before

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhost/fitjart.com/home/html/administrator/components/com_joomlaxplorer/.include/error.php on line 51

is this directory with or without "."?

i have tried to create those directory, .include and .config, through ftp, but no way

i have several sites with joomlaxplorer in the same server and joomlaxplorer 1.6. works properly

do you know something about the creation of this files?

maybe i am out of topic, sorry

thanks

sorry about the mess, i found the eassy solution in this post:

http://forum.joomla.org/index.php/topic,148003.0.html
Last edited by jonfai on Sun Apr 15, 2007 3:42 pm, edited 1 time in total.

 

Locked

Return to “Superseded Issues - Archive”