Page 1 of 1

[ADDED TRACKER] Successfully Saved Item: {title} ... slashes not stripped...

Posted: Thu Jul 06, 2006 1:19 am
by Slapyo
Description:
After saving content, slashes are not stripped from the quotes where it says "Successfully Saved Item: {title}" For example, if I saved content with the title of:

"Hello World"

Upon saving it, the next screen would show this:

\"Hello World\"

Nothing major, just noticed it.

Reported on:
1.0.9

Classification:

Steps to replicate:
- Login to Administrator area
- Click Add New Content
- Create title with a " in it
- Add some bogus content
- Click Save

Analysis:

Proposed fix(es):
Not sure about an exact line of code, but should just require a stripslashes.

edited: I meant slashes need to be stripped from quotes, not quotes need to be stripped.

Re: Successfully Saved Item: {title} ... quotes not stripped from title

Posted: Thu Jul 06, 2006 3:21 am
by RobS
I can confirm this is still the case in J! 1.0.10.  If you enter the title, including quotation marks, "Hello World" and then save the content item the save notification will display: Successfully Saved Item: \"Hello World\".  The slashes should not be displayed.  It isn't that the quotes should be stripped, it is that the slash marks should be stripped.

Re: [ADDED TRACKER] Successfully Saved Item: {title} ... slashes not stripped...

Posted: Sat Jul 08, 2006 10:18 pm
by jmstacey
This also occurs when you're saving changes. To reproduce follow the exact same steps except click Apply instead of Save on the last step.

This is on 1.0.10

Re: [ADDED TRACKER] Successfully Saved Item: {title} ... slashes not stripped...

Posted: Sat Jul 08, 2006 10:49 pm
by last_exile
Same story with single quotes

Re: [ADDED TRACKER] Successfully Saved Item: {title} ... slashes not stripped...

Posted: Sat Jul 22, 2006 2:17 pm
by vamba
last_exile wrote: Same story with single quotes
Confirm

An italian user message me this configuration
MySQL - 5.0.20-Debian_0bpo1

    * Protocl: 10
    * Server: sql.nuovagiuntaombra.it via TCP/IP
    * char set MySQL: UTF-8 Unicode (utf8)

   
phpMyAdmin - 2.8.0.2

    * MySQL version client: 4.0.24

He have notice a problem with a menu item like this L'aquila
showed like this L\'Aquila

Re: [ADDED TRACKER] Successfully Saved Item: {title} ... slashes not stripped...

Posted: Thu Aug 31, 2006 6:27 pm
by Predator
Fixed in SVN

Re: [ADDED TRACKER] Successfully Saved Item: {title} ... slashes not stripped...

Posted: Mon Oct 16, 2006 2:39 pm
by Robin
Q&T Note; Moving to superseded issues forum

Re: [ADDED TRACKER] Successfully Saved Item: {title} ... slashes not stripped...

Posted: Mon Jan 01, 2007 11:09 pm
by nanobi
Predator wrote: Fixed in SVN
Would you be able to clarify.  I read that SVN refers to Subversion server, but I don't really understand how this works or what exactly I'm supposed to do to get rid of the slash.  I am using Joomla 1.0.11.