Page 1 of 1

Can't upload user profile image in Community Builder.

Posted: Mon Mar 13, 2006 12:18 pm
by Toffe
I have a serious problem with my community builder component.
You can't upload your profile image...

You only get the error. "Error occurred during the moving of the uploaded file."

The /images/comprofiler/gallery/ folders are chmoded to 777.
I also tried to chmod all comprofiler component folders to 777

The images I tried was ok, they're not too big. I tried several pics. But it just won't work.

Help me! What do I doooo?

Re: Can't upload user profile image in Community Builder.

Posted: Mon Mar 13, 2006 12:53 pm
by jobammerlaan
try CHMOD 755

Re: Can't upload user profile image in Community Builder.

Posted: Mon Mar 13, 2006 10:47 pm
by nant
Try chmod /images/comprofiler to 777

Re: Can't upload user profile image in Community Builder.

Posted: Thu Mar 16, 2006 10:36 am
by Anansi
I have the same problem - it was OK for some weeks, but now suddenly neither I nor my users can upload images for their profiles. I get the message "Please select a file before uploading" . I can delete images, and I can choose an avatar from the image gallery. Images / comprofiler directory is CHMOD 777.

Actually I now found I can´t upload images via media manager either, so perhaps CB isn´t the problem here?

I would be happy for any help anyway!

Ulf

Re: Can't upload user profile image in Community Builder.

Posted: Mon Mar 20, 2006 1:11 pm
by Href
Hi,

I have the same problem.  In addition to that it suddenly seems to be problem with update on various items under Joomla portal.  I am wondering whether any of my problems can be due to large files or similar?  Hmm.. Anyway I would appreciate getting help on the image upload. 

Other things being difficult now are: 
  • User can not approve connection request. 
  • I am not able to add a property in Jomres. 
Apparently this seems to be connected since all is suddenly appearing as a problem parallell (about so) in time.  Previously all seemed to be working.

Re: Can't upload user profile image in Community Builder.

Posted: Wed Nov 20, 2013 3:41 pm
by raymondmorren
I Have the same problem I receive the following error mesage:
Error occurred during the moving of the uploaded file. Method: Move

Anybody can help???