mootools vs JQUERY

ado12
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Thu Mar 19, 2009 1:01 pm

mootools vs JQUERY

Postby ado12 » Wed Jan 19, 2011 6:19 pm

dobry den

mozno to tu uz bolo preberane ale nepodarilo sami najst odpoved, ako zaistit bezproblemove nacitanie mootools a aj JQUERY nakolko niektore moduly vyzaduju tieto kniznice

dakujem

ado

karol.cejka
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 177
Joined: Thu Nov 10, 2005 10:22 am
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: mootools vs JQUERY

Postby karol.cejka » Wed Jan 19, 2011 8:23 pm

motools sa nacitava 1x v ramci stranky,
najdite si kde sa to deje a doplnte tam nacitavanie aj jquery a je po probleme.
Karol Čejka · CET (UTC+1)
* Slovak (sk-SK) Joomla! Translation
* Slovak (sk-SK) Translation Services


Return to “Slovak Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests