Page 1 of 1

Megnyílt a Joomla! Shop

Posted: Mon Feb 19, 2007 6:21 pm
by LocaLizeR
A Joomla! február 12-én bejelentette, hogy megnyitotta hivatalos üzletét. Bőséggel kapható itt a PrintMojo.com által szállított póló, s helyet kapott az Amazon könyvesbolt is.

Levis Bisson, a shop koordinátora azt nyilatkozta, hogy az üzlet nyereségét a projektre fordítják vissza, ezáltal is elősegítve a további nonprofit szándékot és célt. "Mindig szívesen fogadtuk a Joomla!-felhasználók adományait ... most már van mód a projektnek történő adományozásra, amiért egy remek pólót kapunk".

Az üzlet létesítése közös erőfeszítéssel, Johan Janssens, Levis, Andy Miller, Marko Schmuck, Brad Baker és Michelle Bisson közreműködésével történt.

Levis úgy véli, hogy a bolt jó kiinduló pontja a Joomla! kereskedésének. Andy Miller tervezett néhány élénk színű gombot, amit Te is felhasználhatsz arra, hogy a Joomla!-webhelyeden az üzletre mutató hivatkozást helyezz el. A bannereket itt töltheted le.

Hivatalos Joomla! póló

Terjeszd a Joomlát a hivatalos Joomla! pólóval. Fekete színben kapható, az elején a négyszínű Joomla! logóval, a hátán a "www.joomla.org" felirattal. 100%-ban előmosott, minőségi pamutból készült, hogy minél kényelmesebb legyen.

Ruházati beszállítónk a PrintMojo.com

A 2003-ban indított PrintMojo.com minden-az-egyben megoldás az egyedi nyomtatott termékek online értékesítésére, profi minőségű képernyő-nyomtatással és raktározással, valamint nemzetközi szállítással.

További (angol nyelvű) információ

A legtöbb kérdésedre választ kapsz a Joomla! Shop FAQs oldalon.
Ha még mindig van kérdésed vagy észrevételed, akkor látogass el a Joomla! Shop fórumba. Levis Bisson, a Joomla! Shop csoportvezetője, és az üzlet fórumának moderátorcsapata szívesen válaszol a kérdéseidre.

Légy csinos, és támogasd a Joomlát!
Rendeld meg a hivatalos Joomla!-pólót még ma!

Forrás: Joomla.org

Note for the English speaking visitors: this is the translation of this content item.

Re: Megnyílt a Joomla! Shop

Posted: Sat Nov 15, 2008 9:53 am
by zseni
Szia!

Én itt kérdezem meg tőled, hátha tudod, hogy mennyibe kerül ez nekem vagy nekünk mire ide ér hozzám a lakásra?
Esetleg tömeges, na nem tömeges, de 10-20 vásárlása esetén van lehetőségünk valami kedvezményt kicsikarni?

Re: Megnyílt a Joomla! Shop

Posted: Sun Nov 16, 2008 5:05 pm
by LocaLizeR
Miután beletetted a terméket a kosárba, s ha lejjebb görgetsz, olvashatod, hogy 4,80 USD-nél kezdődik a szállítási díj. A "Shoppinmg Help"-ben pedig arról tájékoztatnak, hogy az árak a UPS vagy a USPS szállítási díjai.

Mivel ez a rendelés a PrintMojo-n keresztül történik, ahogy látom, nincs mennyiségi kezdvezmény sajnos.

Re: Megnyílt a Joomla! Shop

Posted: Sun Nov 16, 2008 7:13 pm
by zseni
Tényleg, köszi az infót. A mennyiségi rendelésnél csak arra gondoltam, hogy mi lenne, ha többen rendelnénk, esetleg Joomla Napra hivatalos pólót, sapkát vagy valami egyéb dolgot.