Joomla! 1.5 Beta 2, visszaszámlálás...

Locked
User avatar
LocaLizeR
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 331
Joined: Thu Sep 15, 2005 4:44 am
Location: Hungary
Contact:

Joomla! 1.5 Beta 2, visszaszámlálás...

Post by LocaLizeR » Sat Feb 24, 2007 8:16 am

Wilco Jansen 02.23-i blogbejegyzése:

Több, mint egy hete lezártuk az 1.5 fejlesztésének fórumát és problémakövetőjét. A lezárást megelőzően a teljes fórumból kitakarítottuk a bejelentéseket, aminek további 50 lelet lett az eredménye. A jó hír, hogy csaknem 55 leleletet meg tudtunk oldani ezen a héten... az egész csapat tényleg keményen dolgozik.

Az elmúlt héten megvalósításra került az oldal-gyorsítótárazás, az utolsó munkálatok az elemazonosító megoldásán történzek. Célunk az 1-3 rangsorú leletek és az utolsó keretrendszer igazítások feldolgozása volt. Ez azt jelenti, hogy egyre közelebb jutunk a Béta 2 lezárásához. Hogyan zárunk? Ha nem találunk nagyobb problémát, akkor 2-3 hét... aztán a Béta 2 után folytatjuk az RC-vel (RC=release candidate, kiadásra jelölt verzió). A béta 2 után csak a hibajavításokra fogunk összpontosítani, nem lesz nagyobb módosítás a kódbázisban, csak ha egy hiba megköveteli.

A béta 2-ben történt változtatások teljes leírását a béta 2 kiadása előtt vagy után beírjuk a webnaplóba, így mindenki megtekintheti, hogy min változtattunk.

Note for the English speaking readers: it is the translation of this content item.
Jozsef Tamas Herczeg // Member of the Hungarian Joomla Translation Team :: Follow me on Twitter: @jtherczeg
:: "Do not give fish to the hungry man teach him how to fish instead" ::

Locked

Return to “Hungarian Forum”