Joomla! FAQ-szekció

Locked
User avatar
LocaLizeR
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 331
Joined: Thu Sep 15, 2005 4:44 am
Location: Hungary
Contact:

Joomla! FAQ-szekció

Post by LocaLizeR » Mon Apr 09, 2007 5:05 pm

Antonie de Wilde 04.08-i blogbejegyzése:

Örömmel jelenthetjük be, hogy a Joomla! súgóhely részeként már el is érhető a megújult Gyakran ismétlődő Kérdések (GYIK) szelció. Lehet, hogy meglepetésként hat, de mint az összes GYIK, szokásos kérdésekre ad választ. Vagyis azokra a kérdésekre, amiket rendszeresen feltesznek a felhasználók a fórumban.

Szerencsére nem kellett egyik kérdést sem nekünk kitalálnunk. Azoknak a GYIK-bejegyzéseknek a gyűjteménye, melyek most a Joomla! FAQ Fórumban találhatók. Valamennyi tételt a közösség tagjai írták. Nagy tapsot érdekelnek azok, akik egy vagy több GYIK készítésében közreműködtek! Ketten működtek közre a legtöbb GYIK elkészítésében: Ron Liskey számos igazán használható biztonsággal kapcsolatos GYIK-et állított össze, Elin Waring pedig írja a GYIK-eket, amikor csak szükség van rá.

A FAQ szekcióhoz egy újabb külső fejlesztő bővítményét használjuk a megjelenítéshez. Adam van Dongen EasyFAQ-jának módosított változatára esett a választásunk. Adam a komponens támogatásához dolgozik velünk, és teljesíti a kívánságainkat.

Az első fázist fejeztük most be, átvisszük a GYIK-eket a GYIK-fórumból a GYIK-szekcióba. Az alapozá kész, és a Joomla! Extensions Directory-hoz hasonlóan remélhetőleg idővel tovább bővülnek a szolgáltatásai.

A GYIK-szekcióval kapcsolatos kommunikáció a Joomla! FAQ Fórumon fut át. Pillanatnyilag uitt lehet kérni új GYIK-ket a GYIK-szekcióba.

Note for the English speaking readers: it is the translation of this content item.
Jozsef Tamas Herczeg // Member of the Hungarian Joomla Translation Team :: Follow me on Twitter: @jtherczeg
:: "Do not give fish to the hungry man teach him how to fish instead" ::

Locked

Return to “Hungarian Forum”