A Joomla 100 ezre nem rossz!

Locked
User avatar
LocaLizeR
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 331
Joined: Thu Sep 15, 2005 4:44 am
Location: Hungary
Contact:

A Joomla 100 ezre nem rossz!

Post by LocaLizeR » Tue Apr 10, 2007 8:17 pm

A mai közlemény fordítása:

Ez hivatalos - a Joomlának van a legnagyobb nyílt forráskódra összpontosító fóruma a földtekén. Csakugyan, a 100.000 felhasználós tábor (ellenőrizve) elérésével a Joomlának van az egyik legnagyobb fóruma az interneten. Úgy véljük, hogy a forum.joomla.org a számításba jöhetők közül az első 10-ben van.

A százezres vízválasztó elérése jelentős dolog, mivel ennek a szíve igazi nyitott forrású lelket takar sok ilyen taggal, akik megosztják a tudásukat és a tapasztalataikat. És ez az erősség - több szempontból is a projekt erőssége - érett "ökorendszerben" válik kézzelfoghatóvá, ami öntámogató. Segítő kezek és emberek ezrei.

"A Joomla sikere a végfelhasználóknak (többek közt) a fórumban nyújtott támogatásban rejlik", mondta Brad Baker, a fejlesztőcsapat tagja. "Idő és újra idő, halljuk a szoftvert nekünk megköszönő felhasználókat, pedig az aktív közösség nélkül a Joomla! nem tartana ott, ahol ma tart ... a világ egyik legnépszerűbb nyílt forráskódú projektje. Te is ennek a részese vagy, ami szívből jövő köszönetet érdemel."

Főleg az bátorító, hogy a Joomla elképesztő növekedése ellenére a fórumra  továbbra is a barátság, a segítő tanács a jellemző. AMikor 2005. szeptemberében útjára bocsátottuk a Joomlát, voltak kételkedők, és sokan voltak. Alapjában véve egyetlen úgy nevezett ipari szakértő mondta, hogy a Joomlának helye van a CMS-ek között". Van valami elégtételt nyújtó abban, amikor bebizonyosodik, hogy az emberek tévednek. Aki csak szánt időt a kérdés megválaszolására, egy probléma megoldására, vagy hiba bejelentésére, a siker részese.

Belefoghatnánk az örökké növekvő statisztikák idézésébe ebben a cikkben, azonban az egyik új felhasználótól származó idézet összegzi, hogy is működnek a dolgok:

"A döntésem meghozatalához végülis elhatároztam, megnézem az egyes termékeket  támogató közösségeket. Próbaképpen tettem fel kérdéseket mindegyik termék általános támogató fórumába. A Joomla-hozzászólásomra viszonylag rövid időn belül számos segítőkész válasz érkezett. A ****** (egy másik nyílt forráskódú szoftver) kérdésem napokig lankadt, és mikor másodszor kértem visszajelzést, még mindg megválaszolatlan maradt. Mivel meg akarom ismerni mindegyik rendszert, arra számítva, hogy mások segítenek nekem, ez az élmény végleg a Joomla felé billentette az ingát."

Oké, nem tudtunk ellenállni, következzék egy kis statisztika:
  • Átlag 172 új felhasználó jelentkezik naponta
  • 765.000 hozzászólás
  • 1200-nál is több hozzászólás naponta
Gratulálunk ismét főleg azoknak, akik vették az időt és a fáradságot, hogy segítő kezüket nyújtsák. E körülöttünk lévő segítőkész lelkekkel erősödünk.

Note for English speaking readers: this is the translation of this news.
Jozsef Tamas Herczeg // Member of the Hungarian Joomla Translation Team :: Follow me on Twitter: @jtherczeg
:: "Do not give fish to the hungry man teach him how to fish instead" ::

User avatar
LocaLizeR
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 331
Joined: Thu Sep 15, 2005 4:44 am
Location: Hungary
Contact:

Re: A Joomla 100 ezre nem rossz!

Post by LocaLizeR » Tue Apr 10, 2007 8:20 pm

Ez valóban nagy dolog! Gratula Neked is, mert ezt a hozzászólást olvasod! :)
Jozsef Tamas Herczeg // Member of the Hungarian Joomla Translation Team :: Follow me on Twitter: @jtherczeg
:: "Do not give fish to the hungry man teach him how to fish instead" ::


Locked

Return to “Hungarian Forum”