Joomla! 1.5 RC3 — Fedőneve: Takriban

Locked
User avatar
LocaLizeR
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 331
Joined: Thu Sep 15, 2005 4:44 am
Location: Hungary
Contact:

Joomla! 1.5 RC3 — Fedőneve: Takriban

Post by LocaLizeR » Sat Oct 06, 2007 5:16 am

Részéet a mai közleményből:

Letölthető immár a Joomla! 1.5 RC3 [fedőneve: Takriban]. Volt kiadásra jelölt "Red Barchetta", aztán Endeleo (melynek jelentése fejlesztés, haladás ... tökéletesedés). A Takriban jelentése "majdnem". Nos, majdnem ott vagyunk, egész közel a stabil kiadáshoz.

Csak nem tíz hét telt el az RC1 megjelenése óta, és cirka 5 jelent meg az RC2, a közösség értékes visszajelzései alapján újabb javításokra is hibakorrigálásra került sor. Sokan mélyedtek el az új API-ban, és keresték a módját, hogy énekeljen. A Joomla! 1.5 sablonverseny tovább növelte az érdeklődést, és a Joomla! Extensions Directory egyre több 1.5 natív bővítménnyel szaporodott.

Egy kis szakmai

Fontos, hogy frissíts az 1.5 Takriban RC3 kiadásra, melyhez csak a teljes csomagok tölthetők le. Szokás szerint a csomagokat három tömörítési formátumban (zip, tar, bzip2) adtuk ki. A kiadást az alábbi címről töltheted le:

http://joomlacode.org/gf/project/joomla ... ge_id=2892

Frissítés

A Joomla! 1.5 bármely verziójáról 1.5 RC3-ra frissítéshez mindössze a fájlokat kell felülírnod. A Te verziódhoz megfelelő csomagot töltsd le. Előtte erősen ajánlott biztonsági másolatot készíteni.
Jozsef Tamas Herczeg // Member of the Hungarian Joomla Translation Team :: Follow me on Twitter: @jtherczeg
:: "Do not give fish to the hungry man teach him how to fish instead" ::

Locked

Return to “Hungarian Forum”