Ismét a Joomla! nyerte a "Legjobb CMS Díjat"!

Post Reply
User avatar
LocaLizeR
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 331
Joined: Thu Sep 15, 2005 4:44 am
Location: Hungary
Contact:

Ismét a Joomla! nyerte a "Legjobb CMS Díjat"!

Post by LocaLizeR » Wed Oct 31, 2007 8:31 pm

Részéet a mai közleményből:

A Packt Könyvkiadó ma bejelentette, hogy a Joomla! a 2007. évi "Legjobb PHP Nyílt forráskódú Tartalomkezelő Rendszer Díj" nyertese. A Joomla! idén második alkalommal nyert Packt-díjat. A 2. helyezett Drupalt az e107 követi.

A bíráló bizottság utalt arra, hogy a Joomla! az újabb nyílt forráskódú szoftverek legnagyobb sikersztorija. Csak 2005 szeptemberében debütált, s azóta a web egyik legtöbbször letöltött tartalomkezelő rendszerévé nőtt fel.

A bírák számos olyan tényezőt említettek meg, melyek elősegítették, hogy a Joomla! bebiztosítsa magának a díjat. Kiemelték az adminisztrátorok és a felhasználók számára tervezett jó felhasználói oldalt, mellyel gyorsan készíthetünk egyszerű és hagyományos céges weboldalakat. A bírák megemlítették a közösség méretét és érzékenységét, mint erőt, ugyanis semmi más, csak ez tudja a lehetséges problémákat beazonosítani és gyorsan megoldani.

Johan Janssens, a Joomla! projektvezetője is részt vett a díjátadón. Nyilatkozatában kitért arra, hogy a Joomla! szaporodó díjgyűjteményének legújabb darabja a teljes projekt elismerését is jelenti.

"Ugyan nem tudok olvasni a zsűritagok gondolataiban, mégis biztos vagyok abban, hogy ez a közösség öröme is. A következő generációs keretrendszer alapjainak lerakására összpontosítunk, ami a projekt valódi erősségét mutatja." - mondta.

"Szeretném megköszönni a Packt könyvkiadónak a publikációkkal és a díjakkal történő folyamatos támogatását. A Packt érti a nyílt forráskód szellemét, az egyszer biztos."

UTÓHANG: A Packt kiadó megerősítette, hogy a Joomla! 1.5 volt az alapja a döntésüknek (annak ellenére, hogy még kiadásra jelölt állapotban van). Remek hír azoknak, akik várakozó állásponton vannak, és kételkednek abban, hogy milyen jó az új generációs keretrendszer!

Note for English speaking readers: this is the translation of this announcement
Jozsef Tamas Herczeg // Member of the Hungarian Joomla Translation Team :: Follow me on Twitter: @jtherczeg
:: "Do not give fish to the hungry man teach him how to fish instead" ::

 
 
Post Reply

Return to “Hungarian Forum”