Page 1 of 1

Eltünt az oldalam!!

Posted: Wed Jun 23, 2010 5:35 pm
by Arizona
Sziasztok!
Teljesen nem értek a joomla-hoz sajnos. A testvérem segit szerkeszteni az oldalamat, igy aztán hiába olvasgattam az angol nyelvü forumot, semmit nem értettem belöle.
Az oldalam teljesen eltünt már harmadik napja nincs meg. Sem az admin felület, sem maga az oldal nem jön fel. Valami mybookface link jön fel, illetve más linkek, reklám-szerüségek. Nagyon meg vagyok ijedve. A testvérem sem érti mi történik. Hova lett az oldalam?
Kérlek segitsetek, adjatok tanácsot mit tegyek, rengeteg munkám van az oldalba fektetve és most egyszerüen eltünt az egész. :(

Re: Eltünt az oldalam!!

Posted: Thu Jun 24, 2010 7:17 am
by LocaLizeR
Szia!

Ellenőrizted, hogy megvan-e az adatbázistáblák tartalma? És a fájlok az FTP-n?

Re: Eltünt az oldalam!!

Posted: Thu Jun 24, 2010 7:37 am
by Arizona
Szia!
Jaaajj de örülök hogy irtál! Most is itt kinlodok...
Ellenörizném ha tudnám mi az az adatbázistábla és hol van, és hogy milyen fájlok és mi az az FTP.....teljesen nem értek hozzá ugyanis...kérlek szépen ird meg nekem mit tegyek, de ha lehet teljesen ovis szavakkal, mert másképp nem értem meg sajnos....köszönöm szépen!!

Ja!
Ha az oldal cimét irom be akkor általában ezt hozza fel: 502 Bad Gateway
Vagy linkeket, ha pedig az admin felületet akarom, akkor a mybookface.net oldal jön fel.

Re: Eltünt az oldalam!!

Posted: Thu Jun 24, 2010 8:57 am
by LocaLizeR
Szia!

Azt hittem, ezekkel az alapvető dolgokkal tisztában vagy. A Joomla! nem HTML-oldalakon, hanem MySQL-adatbázisban tárolja a cikkeket és egyéb adatokat. Az adatbázisnak és az FTP-nek utána tudsz nézni a Wikipédiában. Mindkettőhöz a tárhelyszolgáltatód ad hozzáférést (felhasználónév és jelszó). Kérd meg tőlük, ha nem találnád.

Re: Eltünt az oldalam!!

Posted: Thu Jun 24, 2010 3:40 pm
by Arizona
Köszönöm, megprobálom!

Re: Eltünt az oldalam!!

Posted: Fri Jun 25, 2010 10:27 pm
by Arizona
Van ennek a joomla-nak egy olyan e-mail cime ahol olyannak mondhatom el a bajomat aki tudja hova került az oldalam?? Valaki akinek komoly köze van a joomla-hoz. Nem vagyok informatikus, nem értek hozzá, ha az lennék magamnak csináltam volna a weblapot, nem ide jöttem volna. Mindenhol csak forumokat találok, sehol nem látok egy értelmes kapcsolat pontot. Kérlek szóljon aki tudja kinek irhatok ilyenkor. Nem bánom milyen nyelven angol német spanyol magyar, nem érdekel csak irhassak valakinek aki elmondja miért más oldal jön fel az enyém helyett. Köszönöm!