eclipse + subclipse: problem with $Id$ in ini files

If you have any 'mechanical' forge related issues/suggestions, pop them in here.

Moderators: RussW, ChiefGoFor

Locked
karol.cejka
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 177
Joined: Thu Nov 10, 2005 10:22 am
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

eclipse + subclipse: problem with $Id$ in ini files

Post by karol.cejka » Thu Sep 06, 2007 8:27 pm

Hi,

i have a translation project on joomlacode: http://joomlacode.org/gf/project/sk_translations/
I try to insert on first line this code:

Code: Select all

# $Id$
And i want to have after commit something like this:

Code: Select all

# $Id: sk-SK.com_admin.ini 8580 2007-08-27 11:31:18Z humvee $
But after commit this tag don't be updated. Where is problem?
I'm not a subversion expert and i don't know where is problem ... server or client, but i want to solve this.
For my team is important have this ID updated.

I use Eclipse Platform, Version: 3.3.0 , Build id: I20070625-1500 and Subclipse, version 1.2.4 on linux (fc7)
subversion is native installed.

Thanks for answer.

Karol
Karol Čejka · CET (UTC+1)
* Slovak (sk-SK) Joomla! Translation
* Slovak (sk-SK) Translation Services

User avatar
louis.landry
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1388
Joined: Wed Aug 17, 2005 11:03 pm
Location: San Jose, California
Contact:

Re: eclipse + subclipse: problem with $Id$ in ini files

Post by louis.landry » Thu Sep 06, 2007 8:50 pm

Its not so much a problem as you just have no set the keyword properties for the file.

Code: Select all

svn propset svn:keywords "Id" path/to/my/file.ini
Setting the keywords properties on the file will cause the SVN server to automagically mark those places in the source file.

then obviousy once you have set the properties you want to commit the change.

Louis
Joomla Platform Maintainer
A hacker does for love what others would not do for money.

karol.cejka
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 177
Joined: Thu Nov 10, 2005 10:22 am
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: eclipse + subclipse: problem with $Id$ in ini files

Post by karol.cejka » Thu Sep 06, 2007 10:00 pm

I know about it, but where in eclipse or subeclipse i can setup it?
I can't find configuration about this.
Karol Čejka · CET (UTC+1)
* Slovak (sk-SK) Joomla! Translation
* Slovak (sk-SK) Translation Services

User avatar
louis.landry
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1388
Joined: Wed Aug 17, 2005 11:03 pm
Location: San Jose, California
Contact:

Re: eclipse + subclipse: problem with $Id$ in ini files

Post by louis.landry » Thu Sep 06, 2007 10:23 pm

I use the command line for that ... and gave you the command line argument for it :) outside of that someone else will have to comment.

Louis
Joomla Platform Maintainer
A hacker does for love what others would not do for money.

karol.cejka
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 177
Joined: Thu Nov 10, 2005 10:22 am
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: eclipse + subclipse: problem with $Id$ in ini files

Post by karol.cejka » Fri Sep 07, 2007 8:34 am

again  :) that is nice, but i need setup eclipse IDE  :'(
Karol Čejka · CET (UTC+1)
* Slovak (sk-SK) Joomla! Translation
* Slovak (sk-SK) Translation Services

User avatar
elkuku
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 97
Joined: Sat May 13, 2006 11:51 am
Location: Atacames
Contact:

Re: eclipse + subclipse: problem with $Id$ in ini files

Post by elkuku » Tue Nov 30, 2010 6:46 pm

Yes i know it's old - but it came up on the first page of a G-search and got no solution so...

To configure Subversion to do this automatically, add the following to your
config file:
(Windows - %APPDATA%\Subversion\config where %APPDATA% is C:\Documents
and Settings\<username>\Application Data)
(Unix/Linux - ~/.subversion/config)

Code: Select all

[miscellany]
enable-auto-props = yes

[auto-props]
*.ini = svn:keywords=Id


That's it ;)


Locked

Return to “JoomlaCode.org”