AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Discuss the development and implementation of Joomla! bots/Plugins here.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
jloyzaga
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 122
Joined: Thu Sep 01, 2005 10:24 pm

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by jloyzaga » Wed Dec 06, 2006 11:07 am

the flvs are here /public_html/images/stories/videos/

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Wed Dec 06, 2006 1:29 pm

jloyzaga wrote: the flvs are here /public_html/images/stories/videos/
Obviously!!

See here first:
http://forum.joomla.org/index.php/topic,99636.0.html

and then publish it through Mambots >> Site Mambots  ;)
Fotis Evangelou / JoomlaWorks

jloyzaga
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 122
Joined: Thu Sep 01, 2005 10:24 pm

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by jloyzaga » Wed Dec 06, 2006 8:10 pm

ok ftp the file and its not there to publish!!!

jloyzaga
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 122
Joined: Thu Sep 01, 2005 10:24 pm

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by jloyzaga » Thu Dec 07, 2006 5:42 am

ok its working - now I need to know how to get multple files available to select

mariri
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 49
Joined: Sun Oct 08, 2006 2:31 am

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by mariri » Sat Dec 16, 2006 9:54 am

Your product is very exciting.  I'm wondering how I can fix this error.

I use ijoomla magazine as my frontend interface.  When I try to stick a google video into my capsule, right underneath the player I see this code:

writethis(jsval);//-->

I have no idea how to get rid of it.  When I turn my WYSIWYG editor off, go to my content page and try to see what the code is, I don't see it. 

But if I go to "View Source" I see the script associated with the plug in.  Is anyone else having this problem? How do I fix this?

Many thanks in advance.

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Sat Dec 16, 2006 11:11 am

Please uninstall and re-install version 2.4. Clean your Joomla cache -if you have it enabled- and check again. Report back.
Fotis Evangelou / JoomlaWorks

bayzone
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sun Dec 03, 2006 1:43 pm

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by bayzone » Tue Dec 19, 2006 3:54 pm

Hello, I read through this whole thread, tried everything but my problem still exists.

My flv videos wont show up. In firefox, it says that the movie isnt loaded.
The wmv / avi videos are working though.

I did the following :
checked for typos.
Disabled every other module/mambot
Reverted back to the default theme.
Used the {flvremote} to link back to my file
Upload a flv saved from [youtube]. (in case my own encoder was at fault)
uninstalled and reinstalled the allvideos plugin.

and it still doesn't work.
am I missing something ???

my site is at http://magic.bayzone.us

there are 3 videos,
the top one is from images/stories/videos/
the centre one is from [youtube] (works perfectly)
the bottom one is same as the top but linked using flvremote

any assistance would be of great help.
Thanks.

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Wed Dec 20, 2006 9:10 am

The link you gave shows no videos at all.
Fotis Evangelou / JoomlaWorks

bayzone
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sun Dec 03, 2006 1:43 pm

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by bayzone » Wed Dec 20, 2006 12:57 pm

oh sorry. they were available to registered users only. :-[
I've changed the permissions to public.

Please try again. Thanks.

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Wed Dec 20, 2006 2:43 pm

Click this link.
http://magic.bayzone.us/mambots/content ... start=true

So, it's actually a file permissions issue. Try changing the permissions in mambots/content/plugin_jw_allvideos/jw_allvideos_player.swf to 755 or 777.

OK?
Fotis Evangelou / JoomlaWorks

bayzone
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sun Dec 03, 2006 1:43 pm

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by bayzone » Wed Dec 20, 2006 8:32 pm

Hmmmm. still doesnt work. :(

I logged on to cpanel and changed the permission of the mambots/content/plugin_jw_allvideos/jw_allvideos_player.swf file to 777

Then i tried to determine whether the problem was with the swf file or the flv file by linking to
http://magic.bayzone.us/mambots/content ... ints%20ide!
(hope kissja doesnt mind)
It also doesnt work.

weird....

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Thu Dec 21, 2006 3:16 pm

Ask your hosting company. And a note: the link you provided "calls" the .swf file, too, not the FLV.
Fotis Evangelou / JoomlaWorks

bayzone
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Sun Dec 03, 2006 1:43 pm

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by bayzone » Fri Dec 22, 2006 3:35 pm

Ok. problem solved!
I quote my hosting company:
The command that you are attempting to execute is being blocked by a
security ruleset on the server as the inclusion over http:// can be
maliciously exploited in some version of Joomla. Is there any other
way to do this - perhaps try removing "http://magic.bayzone.us" and
just leave "images/stories...etc"
So i followed his advice and viola! it works. Lots of thanks to fotisevangelou and Thomas of Unsitesolutions
Editing each video's code in each page  is just a very short term solution though.

EDIT:
I changed the /mambots/content/plugin_jw_allvideos.php
and removed the "$mosConfig_live_site
now its working. :)
Last edited by bayzone on Fri Dec 22, 2006 4:20 pm, edited 1 time in total.

dharapnu
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Oct 22, 2006 12:58 pm

Still getting preg_replace() Error

Post by dharapnu » Wed Jan 03, 2007 9:43 pm

Downloaded and installed 2.4 Plugin, insured that the mabot patch/fix is in and I am still getting:
Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Unknown modifier 'd'

What am I missing?

Thanks

debragrant
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 230
Joined: Thu Aug 17, 2006 8:01 am

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by debragrant » Sat Jan 06, 2007 11:12 am

I have uploaded this plugin and it is published on the mambos area, when I click the actual plugin I get 'access denied' why is this. At present my imges/stories/video folder isn't showing in media manager and .wmv isn't allowed

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Sat Jan 06, 2007 3:29 pm

debragrant wrote: I have uploaded this plugin and it is published on the mambos area, when I click the actual plugin I get 'access denied' why is this. At present my imges/stories/video folder isn't showing in media manager and .wmv isn't allowed
Read this:
http://forum.joomla.org/index.php/topic,99636.0.html
Fotis Evangelou / JoomlaWorks

debragrant
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 230
Joined: Thu Aug 17, 2006 8:01 am

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by debragrant » Sat Jan 06, 2007 4:12 pm

i have upload the new admin.mambot.html.php file and also the latest frontend.html.php from the latest joomla version. I am still getting that error  ??? >:(

dharapnu
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Oct 22, 2006 12:58 pm

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by dharapnu » Sat Jan 06, 2007 4:30 pm

fotisevangelou wrote:
debragrant wrote: I have uploaded this plugin and it is published on the mambos area, when I click the actual plugin I get 'access denied' why is this. At present my imges/stories/video folder isn't showing in media manager and .wmv isn't allowed
Read this:
http://forum.joomla.org/index.php/topic,99636.0.html
At some point there has to be more to fixing the problem than just sending a person to the Mambot patch post. I have applied the patch and I still am getting:

Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Unknown modifier 'd'

Isn't there any other suggestions?

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Sun Jan 07, 2007 11:06 am

This happens due to bad server setups. Sorry. Consider using some other hosting company.
Fotis Evangelou / JoomlaWorks

dharapnu
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Sun Oct 22, 2006 12:58 pm

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by dharapnu » Sun Jan 07, 2007 2:12 pm

fotisevangelou wrote: This happens due to bad server setups. Sorry. Consider using some other hosting company.
How would the server setup be bad? What need to be changed? I have full control over the server were the site resides, so I need to know what would constitute a bad server setup.

Thanks

debragrant
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 230
Joined: Thu Aug 17, 2006 8:01 am

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by debragrant » Mon Jan 08, 2007 7:59 am

can't I just talk to the hosts to sort this? I don't want to move servers as this is the best priced unlimited space host I have found

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Mon Jan 08, 2007 11:00 am

I just know that similar errors have been encountered by many users in various CMS's or Blog Tools, including Drupal or Wordpress.

It's an odd case, but the reason seems to be bad PHP configuration on the server. I'm afraid I cannot help anyone with such errors, cause I cannot reproduce the error.  :pop
Fotis Evangelou / JoomlaWorks

parabara
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 103
Joined: Mon Jun 19, 2006 1:34 am
Location: Nepal
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by parabara » Tue Jan 09, 2007 4:44 pm

HI
I have installed the AllVideos Plugin 2.X, and added the {[youtube]}http://www.[youtube].com/watch?v=EXmoX2DVSbM{/[youtube]} on my page. When I go to the page from frontend I can't see the video; I mean the video doesn't load

My site is http://www.saranepali.com/main/

my joomla ver 1.0.12

Thanks
Joomla Web site development in Nepal with SEO http://seonepal.com/web-design-nepal/cm ... esign.html

Euphoric
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue Jan 09, 2007 12:40 am

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by Euphoric » Wed Jan 10, 2007 6:37 am

Thanks this thing is awesome!

Euphoric
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Tue Jan 09, 2007 12:40 am

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by Euphoric » Wed Jan 10, 2007 6:42 am

parabara wrote: HI
I have installed the AllVideos Plugin 2.X, and added the {[youtube]}http://www.[youtube].com/watch?v=EXmoX2DVSbM{/[youtube]} on my page. When I go to the page from frontend I can't see the video; I mean the video doesn't load

My site is http://www.saranepali.com/main/

my joomla ver 1.0.12

Thanks

Im very new to this myself and have only tried google videos, but i think if you just use the video id EXmoX2DVSbM
It will work
{[youtube]}EXmoX2DVSbM{/[youtube]}
It would look like that
Again im noob soo...

parabara
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 103
Joined: Mon Jun 19, 2006 1:34 am
Location: Nepal
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by parabara » Wed Jan 10, 2007 8:24 am

Thanks Euphoric your suggestion worked !

Thanks again
Joomla Web site development in Nepal with SEO http://seonepal.com/web-design-nepal/cm ... esign.html

BWJenkins
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Sun Jun 11, 2006 5:57 am

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by BWJenkins » Tue Jan 16, 2007 8:13 am

Greetings,

I'd like some suggestions on how to get AllVideos plugin to work on my site.  I'm not seeing any errors but the video doesn't play.

See: http://www.bethelproductions.com/index. ... &Itemid=40

I just upgraded to Joomla 1.12.  I'm also using IE7.

Thanks in advance,
Brent

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Tue Jan 16, 2007 11:54 am

How did you add the video to your content item?

Cause I see this link to the video: http://www.BethelProductions.com/videoInterview.flv

Which is wrong
a) cause you are using mixed case characters
b) seems you have uploaded your video in the wrong folder and you have "called" it in your content with wrong tags.

Upload the video to a subfolder like images/stories/videos, set the folder "videos" as the master video folder and then simply insert your video with these tags:
{flv}videointerview{/flv} (no mixed cases in filename text!!)

Simple...  :pop
Fotis Evangelou / JoomlaWorks

BWJenkins
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Sun Jun 11, 2006 5:57 am

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by BWJenkins » Wed Jan 17, 2007 7:13 am

Looks like my problem was related to case of filename and folder name in setup.  I had to change 'video' to 'video/'.  All lower case on name and the video played great.

Question:  Is there a way to pick a 'poster frame' similar to on a DVD?  This would let the user decide what image was displayed prior to the video being played.  It would be great to say:

{flv}interview-s45{/flv} where the file name is 'interview.flv' and the poster frame is 45 seconds from the start of the video.  It would sure beat a page of black screens.

Thanks for your help!
Brent

fotisevangelou
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1421
Joined: Sun Jan 22, 2006 6:27 pm
Contact:

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Post by fotisevangelou » Wed Jan 17, 2007 8:45 am

Sorry, can you be a little more specific? What do you mean by "poster frame", a static image?
Fotis Evangelou / JoomlaWorks


Locked

Return to “Plugins/Mambots”