Page 6 of 14

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Dec 06, 2006 11:07 am
by jloyzaga
the flvs are here /public_html/images/stories/videos/

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Dec 06, 2006 1:29 pm
by fotisevangelou
jloyzaga wrote: the flvs are here /public_html/images/stories/videos/
Obviously!!

See here first:
http://forum.joomla.org/index.php/topic,99636.0.html

and then publish it through Mambots >> Site Mambots  ;)

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Dec 06, 2006 8:10 pm
by jloyzaga
ok ftp the file and its not there to publish!!!

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Thu Dec 07, 2006 5:42 am
by jloyzaga
ok its working - now I need to know how to get multple files available to select

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Sat Dec 16, 2006 9:54 am
by mariri
Your product is very exciting.  I'm wondering how I can fix this error.

I use ijoomla magazine as my frontend interface.  When I try to stick a google video into my capsule, right underneath the player I see this code:

writethis(jsval);//-->

I have no idea how to get rid of it.  When I turn my WYSIWYG editor off, go to my content page and try to see what the code is, I don't see it. 

But if I go to "View Source" I see the script associated with the plug in.  Is anyone else having this problem? How do I fix this?

Many thanks in advance.

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Sat Dec 16, 2006 11:11 am
by fotisevangelou
Please uninstall and re-install version 2.4. Clean your Joomla cache -if you have it enabled- and check again. Report back.

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Tue Dec 19, 2006 3:54 pm
by bayzone
Hello, I read through this whole thread, tried everything but my problem still exists.

My flv videos wont show up. In firefox, it says that the movie isnt loaded.
The wmv / avi videos are working though.

I did the following :
checked for typos.
Disabled every other module/mambot
Reverted back to the default theme.
Used the {flvremote} to link back to my file
Upload a flv saved from [youtube]. (in case my own encoder was at fault)
uninstalled and reinstalled the allvideos plugin.

and it still doesn't work.
am I missing something ???

my site is at http://magic.bayzone.us

there are 3 videos,
the top one is from images/stories/videos/
the centre one is from [youtube] (works perfectly)
the bottom one is same as the top but linked using flvremote

any assistance would be of great help.
Thanks.

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Dec 20, 2006 9:10 am
by fotisevangelou
The link you gave shows no videos at all.

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Dec 20, 2006 12:57 pm
by bayzone
oh sorry. they were available to registered users only. :-[
I've changed the permissions to public.

Please try again. Thanks.

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Dec 20, 2006 2:43 pm
by fotisevangelou
Click this link.
http://magic.bayzone.us/mambots/content ... start=true

So, it's actually a file permissions issue. Try changing the permissions in mambots/content/plugin_jw_allvideos/jw_allvideos_player.swf to 755 or 777.

OK?

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Dec 20, 2006 8:32 pm
by bayzone
Hmmmm. still doesnt work. :(

I logged on to cpanel and changed the permission of the mambots/content/plugin_jw_allvideos/jw_allvideos_player.swf file to 777

Then i tried to determine whether the problem was with the swf file or the flv file by linking to
http://magic.bayzone.us/mambots/content ... ints%20ide!
(hope kissja doesnt mind)
It also doesnt work.

weird....

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Thu Dec 21, 2006 3:16 pm
by fotisevangelou
Ask your hosting company. And a note: the link you provided "calls" the .swf file, too, not the FLV.

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Fri Dec 22, 2006 3:35 pm
by bayzone
Ok. problem solved!
I quote my hosting company:
The command that you are attempting to execute is being blocked by a
security ruleset on the server as the inclusion over http:// can be
maliciously exploited in some version of Joomla. Is there any other
way to do this - perhaps try removing "http://magic.bayzone.us" and
just leave "images/stories...etc"
So i followed his advice and viola! it works. Lots of thanks to fotisevangelou and Thomas of Unsitesolutions
Editing each video's code in each page  is just a very short term solution though.

EDIT:
I changed the /mambots/content/plugin_jw_allvideos.php
and removed the "$mosConfig_live_site
now its working. :)

Still getting preg_replace() Error

Posted: Wed Jan 03, 2007 9:43 pm
by dharapnu
Downloaded and installed 2.4 Plugin, insured that the mabot patch/fix is in and I am still getting:
Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Unknown modifier 'd'

What am I missing?

Thanks

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Sat Jan 06, 2007 11:12 am
by debragrant
I have uploaded this plugin and it is published on the mambos area, when I click the actual plugin I get 'access denied' why is this. At present my imges/stories/video folder isn't showing in media manager and .wmv isn't allowed

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Sat Jan 06, 2007 3:29 pm
by fotisevangelou
debragrant wrote: I have uploaded this plugin and it is published on the mambos area, when I click the actual plugin I get 'access denied' why is this. At present my imges/stories/video folder isn't showing in media manager and .wmv isn't allowed
Read this:
http://forum.joomla.org/index.php/topic,99636.0.html

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Sat Jan 06, 2007 4:12 pm
by debragrant
i have upload the new admin.mambot.html.php file and also the latest frontend.html.php from the latest joomla version. I am still getting that error  ??? >:(

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Sat Jan 06, 2007 4:30 pm
by dharapnu
fotisevangelou wrote:
debragrant wrote: I have uploaded this plugin and it is published on the mambos area, when I click the actual plugin I get 'access denied' why is this. At present my imges/stories/video folder isn't showing in media manager and .wmv isn't allowed
Read this:
http://forum.joomla.org/index.php/topic,99636.0.html
At some point there has to be more to fixing the problem than just sending a person to the Mambot patch post. I have applied the patch and I still am getting:

Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Unknown modifier 'd'

Isn't there any other suggestions?

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Sun Jan 07, 2007 11:06 am
by fotisevangelou
This happens due to bad server setups. Sorry. Consider using some other hosting company.

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Sun Jan 07, 2007 2:12 pm
by dharapnu
fotisevangelou wrote: This happens due to bad server setups. Sorry. Consider using some other hosting company.
How would the server setup be bad? What need to be changed? I have full control over the server were the site resides, so I need to know what would constitute a bad server setup.

Thanks

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Mon Jan 08, 2007 7:59 am
by debragrant
can't I just talk to the hosts to sort this? I don't want to move servers as this is the best priced unlimited space host I have found

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Mon Jan 08, 2007 11:00 am
by fotisevangelou
I just know that similar errors have been encountered by many users in various CMS's or Blog Tools, including Drupal or Wordpress.

It's an odd case, but the reason seems to be bad PHP configuration on the server. I'm afraid I cannot help anyone with such errors, cause I cannot reproduce the error.  :pop

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Tue Jan 09, 2007 4:44 pm
by parabara
HI
I have installed the AllVideos Plugin 2.X, and added the {[youtube]}http://www.[youtube].com/watch?v=EXmoX2DVSbM{/[youtube]} on my page. When I go to the page from frontend I can't see the video; I mean the video doesn't load

My site is http://www.saranepali.com/main/

my joomla ver 1.0.12

Thanks

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Jan 10, 2007 6:37 am
by Euphoric
Thanks this thing is awesome!

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Jan 10, 2007 6:42 am
by Euphoric
parabara wrote: HI
I have installed the AllVideos Plugin 2.X, and added the {[youtube]}http://www.[youtube].com/watch?v=EXmoX2DVSbM{/[youtube]} on my page. When I go to the page from frontend I can't see the video; I mean the video doesn't load

My site is http://www.saranepali.com/main/

my joomla ver 1.0.12

Thanks

Im very new to this myself and have only tried google videos, but i think if you just use the video id EXmoX2DVSbM
It will work
{[youtube]}EXmoX2DVSbM{/[youtube]}
It would look like that
Again im noob soo...

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Jan 10, 2007 8:24 am
by parabara
Thanks Euphoric your suggestion worked !

Thanks again

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Tue Jan 16, 2007 8:13 am
by BWJenkins
Greetings,

I'd like some suggestions on how to get AllVideos plugin to work on my site.  I'm not seeing any errors but the video doesn't play.

See: http://www.bethelproductions.com/index. ... &Itemid=40

I just upgraded to Joomla 1.12.  I'm also using IE7.

Thanks in advance,
Brent

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Tue Jan 16, 2007 11:54 am
by fotisevangelou
How did you add the video to your content item?

Cause I see this link to the video: http://www.BethelProductions.com/videoInterview.flv

Which is wrong
a) cause you are using mixed case characters
b) seems you have uploaded your video in the wrong folder and you have "called" it in your content with wrong tags.

Upload the video to a subfolder like images/stories/videos, set the folder "videos" as the master video folder and then simply insert your video with these tags:
{flv}videointerview{/flv} (no mixed cases in filename text!!)

Simple...  :pop

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Jan 17, 2007 7:13 am
by BWJenkins
Looks like my problem was related to case of filename and folder name in setup.  I had to change 'video' to 'video/'.  All lower case on name and the video played great.

Question:  Is there a way to pick a 'poster frame' similar to on a DVD?  This would let the user decide what image was displayed prior to the video being played.  It would be great to say:

{flv}interview-s45{/flv} where the file name is 'interview.flv' and the poster frame is 45 seconds from the start of the video.  It would sure beat a page of black screens.

Thanks for your help!
Brent

Re: AllVideos Plugin v2.0: THE all-in-one video management solution

Posted: Wed Jan 17, 2007 8:45 am
by fotisevangelou
Sorry, can you be a little more specific? What do you mean by "poster frame", a static image?