all videos plugin(v3.3_j1.5) not working in joomla1.5.18

Discuss the development and implementation of Joomla! bots/Plugins here.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
always18
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Fri Aug 21, 2009 5:03 am

all videos plugin(v3.3_j1.5) not working in joomla1.5.18

Postby always18 » Mon Jul 12, 2010 4:59 pm

Hello guys,

I am using joomla 1.5.18. I have successfully installed all videos plugin to display you tube videos on my website.

I have written this code <p>{[youtube]}DV81bAghxBU{/[youtube]}</p> in my template.

But the video is not coming. It is only showing the code {[youtube]}DV81bAghxBU{/[youtube]} in front end.

I think it is not rendering the code. I do not know why.

Can anybody solve this problem?

Thanks in advance :laugh:

User avatar
rsdebasis
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 8
Joined: Sat Jan 29, 2011 9:46 am

Re: all videos plugin(v3.3_j1.5) not working in joomla1.5

Postby rsdebasis » Wed Sep 14, 2011 11:48 am

First install the plugin.Then enable the plugin, so navigate to Extensions >> Plugin Manager

File Format-:MP3
crate one audio folder under images/stories
images/stories/audio
pass this url in all video plugin setting in joomla backend
For example-:
images/stories/audio/xyz.mp3
after that create a new article or edit any article . paste bellow tag.
<p>{mp3}xyz{/mp3}</p>.
for swf
{swf}presentation{/swf}
For flv
{flv}nadasurf{/flv} etc

then enjoy

anassar27
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Wed Jan 18, 2012 5:22 pm

Re: all videos plugin(v3.3_j1.5) not working in joomla1.5.18

Postby anassar27 » Wed Jan 18, 2012 5:28 pm

I have the same issue and I do not know how to solve it, the code is showing as it is in the front page.
<p>{mp3}xyz{/mp3}</p>.
{swf}presentation{/swf}

autocircle
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Sun Jun 23, 2013 4:26 am

Re: all videos plugin(v3.3_j1.5) not working in joomla1.5.18

Postby autocircle » Sun Jun 23, 2013 4:52 am

I want to add [youtube] video. Could you [anyone] tell me how to this. I was using {[youtube]}8Kr6RGpmxtA{/[youtube]}
The problem is here: http://demo2.skyambition.com/index.php/basic-nutrition


Return to “Plugins/Mambots”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests