Problem with Simple Inage Gallery Plugging mambot

Discuss the development and implementation of Joomla! bots/Plugins here.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Post Reply
dc03kks
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 12
Joined: Wed Mar 02, 2011 5:49 am

Problem with Simple Inage Gallery Plugging mambot

Post by dc03kks » Mon Apr 14, 2014 7:14 am

Hi all,

I have read all the useful posts about the Simple Image Gallery Plugin problems but unfortunately couldn't find a solution to my problem.. :(

we have changed the web server for the site with joomla 1.0.9 sunshine (I know its very old..) but its for a municipality..

the new server has a newer php version than before and that is 5.3.27

on the old server with php 5.2.17 everything was working great.

check here
http://www.kalamaria.gr/index.php?optio ... Itemid=674
the images are not displaying well

i m trying foR AGES to solve this issue but with no luck...

Please some help would be really helpful anything!some advise please what to do

Thank you in advance

User avatar
mandville
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 14648
Joined: Mon Mar 20, 2006 1:56 am
Location: The Girly Side of Joomla in Sussex

Re: Problem with Simple Inage Gallery Plugging mambot

Post by mandville » Mon Apr 14, 2014 5:46 pm

un supported version,.
vulnerable hackable version
not core extension
no advice beyond update and complain to the developer
/eof
HU2HY- Poor questions = Poor answer
Un requested Help PM's will be reported, added to the foe list and possibly just deleted
{VEL Team Leader}{TM Auditor }{ Showcase & Security forums Moderator}

User avatar
Per Yngve Berg
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 24615
Joined: Mon Oct 27, 2008 9:27 pm
Location: Akershus, Norway

Re: Problem with Simple Inage Gallery Plugging mambot

Post by Per Yngve Berg » Mon Apr 14, 2014 8:01 pm

Joomla 1.0 is not compatible with php 5.3. You have to step down to 5.2 again or upgrade Joomla.


Post Reply

Return to “Plugins/Mambots”