K2 kullanan varmı?

Joomla! eklentileri hakkındaki sorular, hatalar.
Locked
joomlaturk
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 469
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:40 pm
Location: las vegas USA
Contact:

K2 kullanan varmı?

Post by joomlaturk » Mon Aug 16, 2010 6:36 pm

K2 kullanan varmı? detaylı bilgi verebilirmisiniz.

burdan indirebilirsiniz. http://getk2.org/
burda örnek K2 li siteler var.
http://community.getk2.org/profiles/blo ... a-websites
joomla 1.6 Türk destek sitesi http://www.joomlaturk.net/

 
User avatar
Rusheed
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 35
Joined: Mon Aug 02, 2010 1:02 am
Contact:

Re: K2 kullanan varmı?

Post by Rusheed » Mon Aug 16, 2010 6:43 pm

Deneme amaçlı kurmuşluğum var. Kategori yönetim sistemi gibi birşey. Örneğin Sayfa Kategorilerinde Türk Sineması Yabancı Sinema vs. varken bunları Ana sayfada. yada belirlediğiniz bir bölümde. Şu Kategoride Şu kadar mesaj vardır gibisinden gösteriyor.

http://demo.rockettheme.com/?template=zephyr

Demosunda "3rd Party" Menüsünden "K2" seçip tam anlamıyla nasıl olduğunu görebilirsiniz. Çoğu Joomla Destek sitelerinde mevcut bir bileşen gördüğüm kadarıyla. Dosya paylaşım menülerinde kullanılıyor genelde kategorilere ayırmak için. Çok daha detaylıdır eminim ben sadece kategori yönetimi kısmını inceledim kontrol menüsünde oldukça fazla içerik vardı.

User avatar
Enes
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 188
Joined: Fri Feb 13, 2009 12:27 am
Location: İstanbul
Contact:

Re: K2 kullanan varmı?

Post by Enes » Mon Aug 16, 2010 9:49 pm

Ben Joomla destek sitemde ve gerekli olan diğer müşteri sitelerimde K2 bileşenini kullanıyorum. K2 gerçekten çok kaliteli ve geniş imkanlar sunan bir bileşen. Joomla 1.6 sürümleri çıkmadan Joomla 1.6 konforunu ve esnekliğini sunan bir bileşen.
Ama tabi çok fonksiyonlu olduğu için yeni başlayanlara biraz karışık gelebiliyor.
K2 bileşeni ile yaptığım Joomla Video Dersler
K2 bileşeni Türkçe dil dosyası indir
K2 artık o kadar geliştirildiki, sonradan yüklenebilen eklentiler sayesinde alış-veriş sitesi, download dizini v.b. oluşturmak da çok kolay hale geldi. K2 bileşenini çözen kişilerin yapamayacağı site türü çok azdır.
OptimumTheme.com

User avatar
NeoGent
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Fri Sep 01, 2006 6:03 pm
Location: Turkey

Re: K2 kullanan varmı?

Post by NeoGent » Thu Aug 19, 2010 7:54 am

Enes, K2 kullanma fırsatım olmadı hiç. CCK kategorisinde bulunan FLEXIcontent, jseblod ve Zoo gibi diğer bileşenlerle karşılaştırma yapabilir misin kısaca?
Because Open Source Matters

joomlaturk
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 469
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:40 pm
Location: las vegas USA
Contact:

Re: K2 kullanan varmı?

Post by joomlaturk » Fri Aug 20, 2010 9:07 pm

tüm joomla CCK eklentilerinin bu sayfada detaylı karşılaştırmaları var

http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... utput=html

yeşil renkli hücreler o özelliğin var olduğunu gösteriyor
bu tabloya göre jSeblod CCK diğerlerine üstünlük sağlıyor.


* The white cells are where no-one has filled in a colour - so the information is missing about whether a product has that feature

* Orange is when its partially supported, or the product has a similar feature

* Green is when the feature is implemented

* Red is when the feature has not been implemented
joomla 1.6 Türk destek sitesi http://www.joomlaturk.net/

jane555
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Tue Aug 24, 2010 9:31 am

Re: K2 kullanan varmı?

Post by jane555 » Tue Aug 24, 2010 10:08 am

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=51&t=543553 K2 kullanılarak ürün tanıtımı yapabilir miyim?

gtr91
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 144
Joined: Sat May 15, 2010 7:16 pm
Contact:

Re: K2 kullanan varmı?

Post by gtr91 » Sun Sep 26, 2010 1:17 pm

tarık hocam faydalı bir ürüne benziyor ancak şimdilik ihtiyacım olmadı yani pek bi fikrim yok.

arifkaraduman
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sat Jan 29, 2011 12:50 pm

Re: K2 kullanan varmı?

Post by arifkaraduman » Sat Jan 29, 2011 12:56 pm

K2 o kadar müthiş ki...

gerçekten yapılamayacak site çok az. kendi kullanıcı grupları var. istediğiniz kullanıcıya istediğiniz yetkiyi veriyorsunuz. kendi modülleri ve K2 için oluşturulmuş diğer firma modülleri, eklentileri çok daha işlevsellik katıyor.

kendi temalarını da editlemek çok kolay.
temaların içinde veritabanı sorguları, çekirdek kodları vs. hiç birşey yok. sadece div ler ve içerik listeleme kodları var.

ben bu kodlarla uğraşarak kendi google için haber site haritası yaptım ve şu an bu bilgileri flash a aktarmam için gerekli xml dosyalarını oluşturdum. hatta ileri gittim, joomla yönetimli flash site yapıyorum :)

trq
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 49
Joined: Mon Aug 22, 2011 8:29 pm
Contact:

Re: K2 kullanan varmı?

Post by trq » Fri Apr 06, 2012 5:17 pm

teşekkürler hocam joomla site tasarımlarımda işime yarıyacaktır
tahta palet ve ihracat sandıkları http://www.etikapalet.com

lfrmusa
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Sun Dec 29, 2013 4:41 pm
Location: aksaray
Contact:

Re: K2 kullanan varmı?

Post by lfrmusa » Sun Dec 29, 2013 4:54 pm

Benimde kafama takilan bir konuydu, bu k2 olayi, ben en son joomlanin 1.5 versiyonunda kalmistim. Tekrardan joomlaya gecis yapacam ins. Âma bu k2 olayi nasil olur bilmiyorum

Ayhanzone
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Sun Sep 21, 2014 2:05 am
Location: Cyprus
Contact:

Re: K2 kullanan varmı?

Post by Ayhanzone » Sun Sep 21, 2014 2:09 am

Joomlaya dönme vaktidir...

 

Locked

Return to “Bileşen, Modül, Bot”