K2 ile Ürün Tanıtımını Nasıl Yapabilirim?

Joomla! eklentileri hakkındaki sorular, hatalar.
Locked
jane555
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Tue Aug 24, 2010 9:31 am

K2 ile Ürün Tanıtımını Nasıl Yapabilirim?

Post by jane555 » Tue Aug 24, 2010 10:05 am

Merhaba arkadaşlar ben K2 kullanarak ürün tanıtımı yapmak istiyorum. K2'nin son sürümünü kurdum, Türkçe dil dosyalarını ekledim. Şimdi ne yapmam gereliyor yardımcı olursanız sevinirim.

joomlaturk
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 469
Joined: Thu Aug 18, 2005 10:40 pm
Location: las vegas USA
Contact:

Re: K2 ile Ürün Tanıtımını Nasıl Yapabilirim?

Post by joomlaturk » Tue Aug 24, 2010 10:15 am

K2 ile ürün tanıtımı sitesi yapmak istiyorsan ve bilgin az ise K2 den tüm ayarları senin yaratman gerekir ve bu sana zor gelebilir

daha kolay olan yöntemi seç ve joomla virtuemart eklentisini kullan
Türk joomla destek sitelerinde virtuemart diye ararsan tonlarca bilgi var.
hatta virtuemart ile hazır gelen joomla kurulum şablonları bşle var
joomla 1.6 Türk destek sitesi http://www.joomlaturk.net/

jane555
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Tue Aug 24, 2010 9:31 am

Re: K2 ile Ürün Tanıtımını Nasıl Yapabilirim?

Post by jane555 » Tue Aug 24, 2010 10:41 am

Bilgisayar ve internet konusunda çoğu bilgim kıt sayılabilir :) Bahsettiğiniz Virtuemart'ı kurdum, türkçeleştirdim ve sadece katalog olarak kullanmaya başladım ama http://a.imageshack.us/img822/3401/soru2.jpg burada da göreceğiniz gibi kenar boşluklarını ayarlayamadım. Kısaca yakışmadı gibi geldi bana. Bahsettiğiniz şablonları biliyorum modülleri falan tamamen entegre hiçbirşey yapmaya gerek yok ama şuanda kullandığım şablonun dışına çıkamam. K2 ile katalog yapımı hakkında görsel seyirlik veya anlatım bulabilir miyim?

Virtuemart ile yaşadığım sorunun başlığı: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=410&t=543561

gtr91
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 144
Joined: Sat May 15, 2010 7:16 pm
Contact:

Re: K2 ile Ürün Tanıtımını Nasıl Yapabilirim?

Post by gtr91 » Sun Sep 26, 2010 1:09 pm

jane555 wrote:Bilgisayar ve internet konusunda çoğu bilgim kıt sayılabilir :) Bahsettiğiniz Virtuemart'ı kurdum, türkçeleştirdim ve sadece katalog olarak kullanmaya başladım ama http://a.imageshack.us/img822/3401/soru2.jpg burada da göreceğiniz gibi kenar boşluklarını ayarlayamadım. Kısaca yakışmadı gibi geldi bana. Bahsettiğiniz şablonları biliyorum modülleri falan tamamen entegre hiçbirşey yapmaya gerek yok ama şuanda kullandığım şablonun dışına çıkamam. K2 ile katalog yapımı hakkında görsel seyirlik veya anlatım bulabilir miyim?

Virtuemart ile yaşadığım sorunun başlığı: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=410&t=543561
arkadaşım burada
http://community.getk2.org/video
http://www.[youtube].com/results?search_q ... oomla&aq=1
oldukça fazla videolu anlatım mevcut.
umarım işine yarar zira tam olarak ne aradığını anlayamadım.

darkeagle12
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Tue Nov 24, 2009 7:49 pm

Re: K2 ile Ürün Tanıtımını Nasıl Yapabilirim?

Post by darkeagle12 » Sun Oct 31, 2010 8:07 pm

k2 ile VM artık entegre. Ücretli bir eklenti ile bu iki büyük sistemi birbirine entegre tanıtabilmek mümkün. Gelişmiş satın alma modülleri ve sepet özelliği ile VM alışverişte biçilmiş kaftan. K2 ise site ön yüzünde bir ürünü tanıtmak için oldukça yararlı yeterli. İkisinin birleşimi ise hertürlü site için yeterli bir çözüm(kodlama ihtiyacı duymadan )


Locked

Return to “Bileşen, Modül, Bot”