rokbox sorunu (menü üstte çıkıyor)

Joomla! eklentileri hakkındaki sorular, hatalar.
Locked
psyhcosis
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Jul 20, 2011 3:33 am

rokbox sorunu (menü üstte çıkıyor)

Post by psyhcosis » Wed Jul 20, 2011 3:40 am

gk_finance_business template kullanıyorum,ana menü rokbox' ta açılan resmin üstüne çıkıyor.en üst katmanda rokboxla açılan resim olması gerekirken ana menü ilk katmanda çıkıyor.neden yapar? teşekkür ederim.

User avatar
NeoGent
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 106
Joined: Fri Sep 01, 2006 6:03 pm
Location: Turkey

Re: rokbox sorunu (menü üstte çıkıyor)

Post by NeoGent » Fri Jul 29, 2011 8:18 am

CSS z-index uyumsuzluğu gibi.. gavickpro destek forumlarına yazarsan çözüm sunacaklardır. belki bir başkası sormuştur bile.. bir göz at bence
Because Open Source Matters

psyhcosis
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 6
Joined: Wed Jul 20, 2011 3:33 am

Re: rokbox sorunu (menü üstte çıkıyor)

Post by psyhcosis » Fri Jul 29, 2011 10:01 am

evet aynen z-indexi değiştirince düzeldi.teşekkürler.


Locked

Return to “Bileşen, Modül, Bot”