Menu olusturmada ve acmada hata Yardım lutfen

Joomla! eklentileri hakkındaki sorular, hatalar.
Locked
ahmetz
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Aug 06, 2013 1:41 am

Menu olusturmada ve acmada hata Yardım lutfen

Post by ahmetz » Tue Aug 06, 2013 1:53 am

Merhabalar
menuyu oluşturdum makle bağlantısını yaptım.
varsayılan yaptığımda seçeneği sitenın anasayfasında açılıyor başka bir menü oluşturduğumda ve makele bağlantısı yaptığımda ve sitede tıkladığımda bos safya açılıyor
lütfen bunu nasıl fixlerim yardım edermisinizz saygılar iyi günler teşekkürler
yani kısacası menü olsuyor fakat 2.menü yaptıgmda tıkladığımda bos pencere açılıyor cok uğraştım denedım bulamadım lütfen yardım edin

Ornek: Anasayfa Hakkımızda

anasayfaya tıklıyınca açılıyor
ama hakkımızda olan sekemeye basınca açılmıyor
(Not:hakkımızda olan sekmeyi Varsayılan sayfa yapınca acıyor ama diğeri bu sefer açılmıyor)
makale icerigininde bağlantısını yaptığım halde bos sayfa açılıyor lütfen bunu nasıl yapabılırım yardım edermısınız 3 gundur uğraşıyorum bulamadım:(

 
ahmetz
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Aug 06, 2013 1:41 am

Re: Menu olusturmada ve acmada hata Yardım lutfen

Post by ahmetz » Tue Aug 06, 2013 10:14 am

yardımedebılecek kimse yokmu yaw :(

ahmetz
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 3
Joined: Tue Aug 06, 2013 1:41 am

Re: Menu olusturmada ve acmada hata Yardım lutfen

Post by ahmetz » Tue Aug 06, 2013 10:43 am

kimse yokmu ya

 

Locked

Return to “Bileşen, Modül, Bot”