Page 1 of 1

CHMOD

Posted: Tue Nov 20, 2007 8:40 am
by ecanikajo
Kako treba po pravilu da se podese CHMOD dozvole za Joomla 1.0.13?

Re: CHMOD

Posted: Tue Nov 20, 2007 2:01 pm
by balvanboy
Sve zavisi od direktorijuma do direktorijuma i od onog sta ti zelis.

Evo jedne interesantne fotke:

Re: CHMOD

Posted: Mon Dec 17, 2007 9:19 pm
by NikolaPGcity
imam problem i on je sledeci:
prilikom instalacije verizije 1.0.13 pisalo je za koje direktorijume treba da podesim koji charmod, a sada kad sam instalirao 1.5 verziju nije i nne mogu postaviti nista jer mi sve prijavljuje da nisu dobri cmodovi! koje foldere fajlove treba da postavim po defoltu? npr ne mogu postaviti votebox tj kad ga postavim pise mi na stranici dje treba on biti pise ili neka finkcija ili ga uopste nema :p