pomoc

Moderators: cicans, TheHacker

Locked
hiks
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Fri Jan 04, 2008 9:01 am

pomoc

Post by hiks » Sun Jan 06, 2008 12:51 pm

kako da radim vise sajtova u isto vreme.

Patak
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 16
Joined: Sun Mar 19, 2006 1:56 pm

Re: pomoc

Post by Patak » Sun Jan 06, 2008 3:26 pm

Kupis tri kompa i razvaljuj ;)

ne stvarno, uopste mi nije jasno to pitanje?

u_jogurtu_nema_kostiju
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 25
Joined: Tue Jan 01, 2008 6:51 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: pomoc

Post by u_jogurtu_nema_kostiju » Sun Jan 06, 2008 7:38 pm

Ovo je ubedljivo najgluplje pitanje ikada postavljeno!!! :D :D :D
Nemoguće je postići otpornost na budale, budale su tako inventivne...

User avatar
balvanboy
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 428
Joined: Sat Sep 09, 2006 6:48 pm
Location: Novi Sad, Serbia
Contact:

Re: pomoc

Post by balvanboy » Mon Jan 07, 2008 5:25 pm

Nijedno pitanje nije glupo!

@ hiks

Pojasni malo to na prvi pogled nije razmuljivo.
http://www.webagencija.com | Usluge u oblasti weba!
http://www.brankopajic.com/blog | Blog o web trendovima!
Twitter @baneweb

hiks
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Fri Jan 04, 2008 9:01 am

Re: pomoc

Post by hiks » Mon Jan 07, 2008 9:24 pm

Mislio sam da li je moguce i ako jeste kako to izvesti da se u isto vreme radi na vise projekata, odnosno da se radi sa vise templejta nezavisno.
Znaci,hteo bih da radim site1 u izabranom templejtu,ali treba da radim i site2 u drugom templejtu,kako to da uradim?
Da li treba da instaliram joomlu za svaki sajt posebno, da li u MySQL napraviti database za svaki sajt pojedinacno/kako?/, ili ?

User avatar
balvanboy
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 428
Joined: Sat Sep 09, 2006 6:48 pm
Location: Novi Sad, Serbia
Contact:

Re: pomoc

Post by balvanboy » Tue Jan 08, 2008 4:22 am

To jeste izvodljivo, mozda ces imati problema oko admin_session login ali da se i to ispraviti.

Sto se tice instaliranja naravno da ce ti trebati dve instalacije. To mozes izvesti tako sto ces da radis na jednom hostu ili dva totalno sve jedno. Ako radis na jednom moraces da kreiras dva direktorijuma za joomlu i mozes to da smestis u jednu bazu posto su u pitanju tabele ali jos nisam sto posto siguran da nebi doslo do nekog konflikta izmedju joomli. Sto se tice raznih platforma to uspeva. A ako radis na dva odvojeno to je sasvim logicno.
http://www.webagencija.com | Usluge u oblasti weba!
http://www.brankopajic.com/blog | Blog o web trendovima!
Twitter @baneweb


Locked

Return to “Instalacija i početnička pitanja”