JOOMLA Lietuvių kalba

Locked
User avatar
Yugi
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue May 01, 2007 8:57 am
Location: Lithuania

JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Yugi » Tue May 01, 2007 9:03 am

Aš vis čia skaitinėju, bet taip ir nesupratau ar vis dėl to yra ta lietuvių kalba, ar ne? Jei yra gal pasakykit iš kur gayt.... :-[

Adasius
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Wed Apr 25, 2007 12:41 pm

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Adasius » Tue May 01, 2007 9:25 am

Taip yra. Instaliuoji neišextraktintą, arba išextraktini ir pats sukeli failus į savo FTP serverį.
P.S Kad instaliuotum abiejais būdais pakeisk savo configuration.php permissions į 777
Sėkmės  :pop

User avatar
Yugi
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue May 01, 2007 8:57 am
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Yugi » Tue May 01, 2007 9:31 am

Ačiū, žėsiu kaip ten gausi. Jei ką tai parašysiu čia ;) Beje tik vieną failą kelt lithuanian? ar visus 3? :-[
Last edited by Yugi on Tue May 01, 2007 9:37 am, edited 1 time in total.

User avatar
Yugi
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue May 01, 2007 8:57 am
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Yugi » Tue May 01, 2007 11:20 am

Vistiek tas pats - Restricted access ???

Taddazz
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 75
Joined: Tue Oct 25, 2005 2:02 pm

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Taddazz » Tue May 01, 2007 2:35 pm

Susuiinstaliuoji joomla, per ftp i language folderi imeti tuos 3 failus. Per admin panele nueini i Site -> Language Manager ir isijungi lt kalba.

User avatar
Yugi
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Tue May 01, 2007 8:57 am
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Yugi » Tue May 01, 2007 7:29 pm

Taddazz wrote: Susuiinstaliuoji joomla, per ftp i language folderi imeti tuos 3 failus. Per admin panele nueini i Site -> Language Manager ir isijungi lt kalba.
Butu gerai kad as ji suinstaliuociau...As nemoku instalint, kai ikeliu failus, spaudziu install ir atsiranda tas uzrasas. Gal galetumete parasyti ka reikia chmodinti? :-[

User avatar
memo
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 141
Joined: Thu Feb 08, 2007 7:41 pm

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by memo » Sun May 06, 2007 9:09 pm

Dėkoju, viskas veikia, tik tu savo vardą-pavardę užmiršai konvertuoti. Admin panelėje rodo nekorektiškai prie lietuvių kalbos aprašymo.

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Wed May 09, 2007 3:42 am

Ir dar, kur ieskoti uzraso " We have 1 guest online ", noreciau isversti

hausas
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 27
Joined: Wed May 23, 2007 2:06 pm

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by hausas » Sat May 26, 2007 10:19 am

gal kas galetu nuodugniai parasyti kaip reikia idiegti lietuvybe? kur ikelti tuos failus ir t.t... ir ka po to daryti nuodugniai.. buciau labai labai dekingas  ???

Adasius
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Wed Apr 25, 2007 12:41 pm

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Adasius » Sat May 26, 2007 11:26 am

kita kart searchu naudokis..
1. atsisiunti lt kalbos failus.
2.isextraktines sumeti i savo ftp public_html>modules>cia meti failus
3.ieini i amdin panele language skyriu ir ten pasirenki lt klaba ir enable

taip lyg ir..

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Mon May 28, 2007 3:57 am

NE VISADA VEIKIA !!!!

Naudoju Joomla ir kaip pati negaliu atsistebeti ir nesuprantu, kaip tai gaunasi (kazkokia nesamone)
Bet su IE as matau vertima ir isitikinau, kad jis ateina is lithuanian.php

Bet su Firefox ... juokinga, -  jis nesinaudoja lithuanian.php, bet English.php

Ir jei bandau english.php isversti angliskus sakinius, jie tuoj ir atsispindi su Firefox.

negaliu paaiskinti kodel ir manau nieks nepaaiskins.

Adasius
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 15
Joined: Wed Apr 25, 2007 12:41 pm

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Adasius » Mon May 28, 2007 1:00 pm

neisivaizduoju.. gla tavo firefox letai atsinaujina ir atsi naujinus nepripazysta koduoteas ar kazinau. bandei persirasyt ff?

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Mon May 28, 2007 2:26 pm

sua mano narsyklem viskas normalu, ne vien su mambo ar joomla dirbu

mykolasb
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Mon May 28, 2007 6:06 pm

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by mykolasb » Mon May 28, 2007 6:21 pm

gal ne tos versijos vertimą parsiuntei. man gavosi iškart mygam. parsiunčiau tuos failus padėjau į languages chown -R www-data:www-data /var/www/joomla gal ir nebūtina nustačiau language, lokale ir viskas ok veikia

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Tue May 29, 2007 5:57 am

Viska isbandyta

1.  Kaip ne keista, bet Firefox narsykle skaito English.php
O IE skaito Lithuanian.php

Galiu versti English php, bet ka darysiu tada, kai bus angliska svetaines versija?

2. Be to, dar vienas nepatogumas (kitiems administratoriams, as tai galiu dirbti su bet kuo) -  galima dirbti su Firefox arba Netscape, bet ne su IE.
Jei dirbi su IE, tai tik ji ir mato lietuviskus rasmenis, kitos narsykles rodo ieroglifus. Ir administratoriai dirbdami su IE, viska sugadins

Negi liepsi butinai instaliuoti kita narsykle?

User avatar
[eDis]
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 95
Joined: Mon May 22, 2006 10:53 am
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by [eDis] » Tue May 29, 2007 11:59 am

Bent aš naudojuosi Opera, o dėl kalbos matymo ar nematymo, t.y. šifravimo tai net nežinau man viskas pavyko iš pirmo karto, tiesiog visur reikia suvienodint koduotes, nes jei jos yra nevienodos ie nesupranta kurią rinktis ir parenka default kuri nustatyta naršyklėje, o kai buna visur vienoda tada pasirenkamas Automatick koduotės parinkimo būdas arba tam tikra koduotė. Kas daugiau gali būti tavo atveju net nenumanau gali būti, kad kažką netaip darai  ;)
Pažeidus saugumo technikos reikalavimus  ne tik mirštama, bet ir gimstama...

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Tue May 29, 2007 7:06 pm

Negalima webmasteriui tureti ir tikrinti tik su viena narsykle.
IE paprastai visas klaidas atleidzia, tuo tarpu, kai Firefox ir Netscape nepraleis jokios klaidos

O Opera inoringa, irgi ne viska rodo. Webmasteris turi dirbti taip, kad su visom narsyklem kiekvienas matytu gerai.

Koduote pas mane visur nustatyta, bet Firefox pavercia automatiskai viska uni kodais, ko matyt nepadaro IE, ir todel buna problemu

User avatar
[eDis]
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 95
Joined: Mon May 22, 2006 10:53 am
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by [eDis] » Tue May 29, 2007 7:52 pm

Velniava ???
Pažeidus saugumo technikos reikalavimus  ne tik mirštama, bet ir gimstama...

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Mon Jun 04, 2007 5:26 am

Na nors verk:

Administratorius parase, kad sutvarke lietuviu kalba serveryje

Nieko nebegaliu daryti. ka nepajudini, kai tik issaugai, viskas sugenda.
Viskas nustatyta:

lithuanian.php: DEFINE('_ISO','charset=utf-8');
lithuanian.xml:
Global configuration:  lt_LT.utf-8

Su kokia narsykle nedirbciau, tik issaugojus, viskas sugriuna. Suveikia tik uzkodavus teksta UNI kodais

Kad kas galetu padeti ?
Jau visai pasimeciau  :(

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Mon Jun 04, 2007 9:51 am

pas mane tokios eilutes:

$this->_table_prefix = $table_prefix;
$this->_ticker = 0;
$this->_log = array();
}

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Tue Jun 05, 2007 7:36 pm

pasakykit, kas ismanote, ar sitoje eiluteje nera klaidos kokios nors:

DEFINE('_ISO','charset=utf-8');

Kodel sourses tada matosi:

charset=utf-8" />
O turetu buti



jei klaida, kaip pataisyti?

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Wed Jun 06, 2007 4:16 pm

As keiciu kalbos
DEFINE('_ISO','charset=utf-8');
ir xml faile koduotes



nes sitos eilutes ir nurodo ISO i kalbos faila

Tiktai, kad man viskas veiktu :-(

User avatar
Beata
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1067
Joined: Fri Mar 02, 2007 2:06 pm
Location: Lithuania

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Beata » Thu May 29, 2008 3:59 pm

nurodyti reikia lithuanian.xml ir php

DEFINE('_ISO','charset=utf-8');

Pawliukas
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 4
Joined: Sat Nov 08, 2008 10:18 pm

Re: JOOMLA Lietuvių kalba

Post by Pawliukas » Sat Nov 08, 2008 10:32 pm

Sveiki,noriu isiinstaliuoti joomla nauja versija 1.5.x ir norejau suzinoti ar yra ant sios versijos pilnai ar tik beta isversta lietuviu kalba?:)


Locked

Return to “Vertimai ir Kalba”