Plius čia pilnai išversta administravimo aplinka.

Tiesa, kai kuriems kvaileliams, tai pasakysiu kad dėti į ADMINISTRATOR/COM_FIREBORAD/LANGUAGE.
andriux46 wrote: Taigi kas norite prisidėti prie vertimo. T.y. vertimo klaidų taisymo čia pridedu tą failą, kuris pritaikytas 1.0.1 versijai (SENOMS NETINKA).
Tiesa, kai kuriems kvaileliams, tai pasakysiu kad dėti į ADMINISTRATOR/COM_FIREBORAD/LANGUAGE.
Kaip tai niekas aš gimiau va ką aš tiką gimęs pasakiau:Beata wrote: Ir Tu buvai kazkada kvailelis, todel buk biski mandagesnis ir tolerantiskesnis
Niekas negimsta mokedamas !
andriux46 wrote: Taigi kas norite prisidėti prie vertimo. T.y. vertimo klaidų taisymo čia pridedu tą failą, kuris pritaikytas 1.0.1 versijai (SENOMS NETINKA).
Nu pasakysiu atvirai, visi pradedam nuo kvailumų, visi buvom čainikais (žaliais), o kad ir dabar, atrodo paprasta smulkmena, o gali velnias žino kiek prasiparinti. Taip kad nereikia kitu laikyti kvailesniais už save, tai strategiškai mąstant labai didelė klaida, šiandien jis kvailesnis, o ryt gali atsitikti taip, kad tu prieš ji busi visiškas čainikas. Pasakysiu atvirai, JAV kareiviai, kūrė filmuose vaizduojami dideliais intelektualiais – tai realiai jų intelektualinio lygio vidurkis skaitomas kaip septintos KL. mokinio.Tiesa, kai kuriems kvaileliams, tai pasakysiu kad dėti į ADMINISTRATOR/COM_FIREBORAD/LANGUAGE.
ne šlykčiai. Aš tiesiog nekenčiu kvailių. Na teisingiau ne kvailių, bet neišmanančių.Beata wrote: Andrius elgiasi slyksciai !
Mama man panašiai sakoBeata wrote: Niekas negimsta ismanantis
O Tu nesi geras zmogus ir labai netolerantiskas
Na, ka padarysi, amzius.....
yra net 2, ziurek virsunlietuvisno wrote:tai kur dingo vertimo failas?
man neduoda parsisiusti paskutinio failoStasys wrote:yra net 2, ziurek virsunlietuvisno wrote:tai kur dingo vertimo failas?