Administatorius

Locked
Luktars
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Mon Feb 11, 2008 7:12 pm

Administatorius

Post by Luktars » Thu Feb 28, 2008 3:43 pm

Gal zinote kokiame faile galima Super administrator ir Administrator per vadinti i Administratorius ir Moderatorius?

O gal dar turite administracijos lietuvybe?

Stasys
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1318
Joined: Wed Aug 17, 2005 11:06 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Administatorius

Post by Stasys » Wed Apr 09, 2008 10:37 am

susitvarkyk subject ;)
Lithuanian Joomla! Community http://www.lithuanianjoomla.com
lietuviškas Joomla! puslapis, naujienos, straipsniai, forumas, vertimai
always be open source, and be free as freedom

User avatar
qoop
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Thu Apr 03, 2008 7:21 am

Re: Administatorius

Post by qoop » Sun May 18, 2008 6:43 pm

Ką tu turi galvoje sakydamas susitvarkyti subjects?

Stasys
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1318
Joined: Wed Aug 17, 2005 11:06 pm
Location: Lithuania
Contact:

Re: Administatorius

Post by Stasys » Mon May 19, 2008 6:57 pm

qoop wrote:Pasinaudojęs db .sql failiuką paieškai radau jog įvykdžius užklausą:

SELECT *
FROM `bak_core_acl_aro_groups`
WHERE 1
LIMIT 0 , 30

Randami tie ieškomi Super Administrator ir t.t. taigi išsiverčiau aš per ten.

nepamirsk, kad savo tekstus gali redaguoti
Lithuanian Joomla! Community http://www.lithuanianjoomla.com
lietuviškas Joomla! puslapis, naujienos, straipsniai, forumas, vertimai
always be open source, and be free as freedom

User avatar
qoop
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Thu Apr 03, 2008 7:21 am

Re: Administatorius

Post by qoop » Tue May 20, 2008 8:13 am

Nepamirštu, bet nauji postai kitaip skaitosi nei rašinėlis koks su praradimais ir atradimais.
Tai su pakeitimu viskas aišku, o kaip suderint juos, kad leistu per /administrator/ prisijungti, nes kažkur manau su failais nesusikalba, m?


Locked

Return to “Vertimai ir Kalba”