Page 1 of 1

Kame gali būti bėda?

Posted: Tue Mar 18, 2008 9:41 pm
by Nymo
Visame puslapyje pilnai rodo lietuvių, perjungus rusų klb., bet iėjus į paiešką tiek lietuvių, tiek rusų klb. va tokie vėjai. Kame čia šuo pakastas?
Dėkoju iš anksto.

Re: Kame gali būti bėda?

Posted: Fri Mar 21, 2008 7:58 am
by memo
Tu bent jau Joomla versiją ir DB naudojamas koduotes [win-125.., utf8 ???] užrašyk, čia juk ne telepatų forumas.

Re: Kame gali būti bėda?

Posted: Fri Mar 21, 2008 9:26 am
by Nymo
Joomla 1.0.14. DB visur UTF8. Kokiu kyla minciu, kame gali buti beda?