**Please Read Before Posting**

Need help installing Joomla! 1.5? For all Joomla! 1.5 installation issues please use this forum.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
User avatar
humvee
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 14713
Joined: Wed Aug 17, 2005 10:27 pm
Location: Kent, England

**Please Read Before Posting**

Postby humvee » Sun Oct 14, 2007 7:02 pm

In order to get the help you need as quickly as possible, please include the following information in your post.

This will eliminate the need to ask the same questions over and over, and will narrow the issue down for anyone trying to help you.

Title: Make it representative of the issue – Do not just say Help or RCx is broken – State the Component, Module, Plugin, or function that the problem relates to and what the issue has been. Linking an Article – wrong URL displayed. Installation Step x – Errors reported.

Within the post please advise the following details -

In ALL new topics (or if joining a Topic with the same problem)

The Joomla! Release version: 1.5.x and replace x with minor number (Currently 1.5.15) or 1.6 Alpha2 or SVN/Nightly Build

Whether your site is Localhost – What package you are using XAMPP, WAMP for example. Remote Host – shared host or dedicated server, Windows or Linux Server

System Information: PHP, Apache/IIS, MySQL and version numbers for each (very important!)

What is your your OS: Windows XP/Vista/Windows 7/Windows 2003 Server, Linux +distribution name, Mac OSX

Complete the Forum Post Assistant to provide full details of your installation

What the problem is in detail: What you were trying to do, what the errors were, what did happen for example.

What you have tried to solve the issue: Different data input you have tried, changing settings,

What searches you have done/information that may be related:

Add screenshots to the post: A picture is often better than a thousand words! Click on Additional Options bottom left of the editor screen when adding a post and add the images from there rather than inserting a link to a picture.

Avoid posting site links to your own web site: (Unless specifically requested to do so)

If an existing installation - What Extensions have been added

If using Extensions are these 1.0/1.5 Legacy Mode (and has the Legacy Plugin been enabled)

Is .htaccess file in use? :

What settings are currently set and have been changed in the configuration.php/Global Configuration?:

Add anything else of relevance:

Change the Message Icon: Once you (hopefully) get the answer to your query always Modify your original post and change the message icon to Solved Image this helps others who may have the same/similar problems. (There is a time limit to editing your own posts of approx 1 week though :( )

Make sure you check out the resources at http://docs.joomla.org/beginners and the rest of the documentation available.

Use the search function on these forums to research your issue as there are few questions or situations that have not arisen previously and not been answered many times over.

Thanks
Last edited by humvee on Mon Mar 01, 2010 1:03 pm, edited 2 times in total.
Reason: Updated details

Return to “Installation 1.5”

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 7 guests