Page 1 of 1

Links in top menu don't work after moving to new server

Posted: Fri Apr 13, 2012 12:51 pm
by Miss Swan
Before moving the adress was like this:
http://www.domain.com/index.php?option= ... &Itemid=46
At the moment i run the page as a subdomain, on the samt kind of server we are going to move this domain too, just to check that everything will work before we close the old one.
After moving the adress is like this (same top menu link as over):
http://www.domain.no/subdomain/link.html ("link" is name of the article).
and the message: 404 Not Found The requested URL /subdomain/link.html was not found on this server.

Is there som way I easily can fix this or do I have to change each link manually?

Re: Links in top menu don't work after moving to new server

Posted: Fri Apr 13, 2012 4:12 pm
by Per Yngve Berg
I believe you have enabled SEO in Global Configuration without renaming htaccess.txt to .htaccess.

http://www.scribd.com/doc/2300167/Jooml ... t-SEF-URLs

Re: Links in top menu don't work after moving to new server

Posted: Fri Apr 13, 2012 4:45 pm
by Miss Swan
Thank you very much, that was the exact problem.
I renamed htaccess.txt to .htaccess and everything works fine! :D

Re: Links in top menu don't work after moving to new server

Posted: Sat Apr 14, 2012 8:06 am
by technowords
Check Navigation menu settings, It will Solve Problem

Re: Links in top menu don't work after moving to new server

Posted: Mon Nov 02, 2015 11:43 am
by hiamnputo
It totally worked!!! I also renamed htaccess.txt to .htaccess and everything works perfectly! Thanks a lot buddy, +10!