Upgarde of 1.5.23 to 1.5.26 redirects to installation

Joomla version 1.5 is end-of-life and are no longer supported. Please use Joomla 3.x instead.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Locked
whitespacemedia
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:57 pm

Upgarde of 1.5.23 to 1.5.26 redirects to installation

Post by whitespacemedia » Fri Jun 21, 2013 11:29 am

HI,

Ive upgraded my 1.5.23 to 1.5.26 using the 1.5.0 to 1.5.26 package and used FTP to get it all up.

I have no installation directory and I have a configuration.php file, yet every time i attempt access to my site www.whitespacemedialimited.co.uk it redirects to /installation/index.php which does not exist.

I cannot find and redirect references anywhere.

HELPPPPPPPP



Ken

User avatar
johans
I've been banned!
Posts: 1293
Joined: Tue Oct 26, 2010 3:54 am
Contact:

Re: Upgarde of 1.5.23 to 1.5.26 redirects to installation

Post by johans » Fri Jun 21, 2013 11:50 am

try to delete the installation directory once done.

whitespacemedia
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:57 pm

Re: Upgarde of 1.5.23 to 1.5.26 redirects to installation

Post by whitespacemedia » Fri Jun 21, 2013 11:54 am

johans wrote:try to delete the installation directory once done.

As I said Johans I have no installation directory.

Ken

User avatar
johans
I've been banned!
Posts: 1293
Joined: Tue Oct 26, 2010 3:54 am
Contact:

Re: Upgarde of 1.5.23 to 1.5.26 redirects to installation

Post by johans » Fri Jun 21, 2013 11:56 am

did you use the patch or the full version in upgrading?

whitespacemedia
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 5
Joined: Tue Jan 31, 2012 1:57 pm

Re: Upgarde of 1.5.23 to 1.5.26 redirects to installation

Post by whitespacemedia » Fri Jun 21, 2013 11:59 am

johans wrote:did you use the patch or the full version in upgrading?
I used the patch upgrade and uploaded all files to my server. Every thing is ok on the admin side but just redirects to installation on site access.


Locked

Return to “Installation 1.5”