Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Need help with the Administration of your Joomla! 1.5 site? This is the spot for you.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
magicfingers
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Fri Jul 24, 2009 12:57 am
Location: salt lake city Utah USA
Contact:

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by magicfingers » Fri Dec 18, 2009 10:36 pm

This fixed my problem as well. Thank you.

I had my module front end log in redirection set to a deleted menu item.

User avatar
sfpkent
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 321
Joined: Wed Jun 07, 2006 10:56 am
Location: Malaysia
Contact:

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by sfpkent » Sun Dec 27, 2009 6:28 pm

Thanks for the advice! It works perfectly! :)
Internet Marketing Consultant and Web Developer
http://humanwebsite.com.my
http://worldwebcreator.com

retromodcoza
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 11
Joined: Tue Oct 10, 2006 8:57 pm

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by retromodcoza » Thu Jan 07, 2010 12:20 pm

dannette wrote:For those with the problem and the contact form - I had the problem too but found I couldn't just link to the contact form without it actually being a menu item first.
Magic - this solved my contact form problem where I had deleted the menu link after creating the contact link in the template.

Thanks very much for posting.

Bar2aYunie
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 94
Joined: Fri Sep 11, 2009 12:30 pm

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by Bar2aYunie » Fri Feb 12, 2010 11:06 am

I am not sure if I got the same problem, but I did get the same error in the router.php file. After looking everywhere for the problem orthe solution (it was no link problem), I eventually downloaded a fresh and new package of joomla and copied the router.php file to the site. That solved it. Eventhough I've never changed that file manuallyand I had already tried to upload the same file from my initial used package. Maybe it had something to do with versions?

Anyway, it works now. I don't know if it's any help you to guys, but I can at least share this info, right?

Ralf_CT
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 21
Joined: Sat Feb 20, 2010 7:49 am

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by Ralf_CT » Fri Mar 05, 2010 12:46 pm

Excellent post!!!

I had this problem this morning, battled for hours to find a solution. I've since changed the Login Redirect (MOD_LOGIN) to Home, now it works.

Although this error message appeared I found I had actually logged in (once I deleted everything but the actual URL and pressed 'Enter'). However, Registered users didn't know that. No wonder nobody logged into our site.

Many thanks!!!

paulsaunders
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Mon Feb 21, 2011 7:34 am

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by paulsaunders » Mon Feb 21, 2011 7:38 am

@ farrowz

thanks that code worked wonders, have been really banging my head against the wall.

User avatar
gwmbox
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 429
Joined: Thu Nov 10, 2005 8:05 am
Location: Western Australia
Contact:

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by gwmbox » Wed Apr 06, 2011 5:35 pm

Hi all, I seem to be having the same issue here, I have updated to 1.5.23 now installed but my error logs are still getting the errors like

[06-Apr-2011 21:05:17] PHP Warning: array_merge() [<a href='function.array-merge'>function.array-merge</a>]: Argument #2 is not an array in /home/mysite/public_html/libraries/joomla/application/router.php on line 218
[06-Apr-2011 21:05:17] PHP Fatal error: Unsupported operand types in /home/mysite/public_html/libraries/joomla/application/router.php on line 140

I really need to fix this what do I do to fix it please. I have set the logins to a page with a menu item. I also have JomSocial installed and use the login form for JomSocial and not the default Joomla login, however a hidden module for the login exists which also point to the correct page with a menu item, the same also for kunena login. Finally I also use JanRain for logins vis google, facebook, twitter etc

I also tried to change the code to the code provided on the first page but then it failed totally so had to go back to the default router.php.

Please help me as this really is an issue I need to fix.

My site is dogsites.com.au

Thanks

GW
If you don't ask....
Help yourself, use Firebug with Firefox

User avatar
gwmbox
Joomla! Explorer
Joomla! Explorer
Posts: 429
Joined: Thu Nov 10, 2005 8:05 am
Location: Western Australia
Contact:

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by gwmbox » Sat Apr 09, 2011 3:08 pm

Please anyone, some help to sort this out would be very kindly appreciated.

If you can give me suggestions to what I might try to fix this please

Thanks

GW
If you don't ask....
Help yourself, use Firebug with Firefox

wzemlicw
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Apr 21, 2011 6:09 pm

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by wzemlicw » Sun May 01, 2011 1:55 am

Hi lads,
I get this message 2day..

Code: Select all

Fatal error: Unsupported operand types in .../includes/router.php on line 141
I mess about it all night.. and just "quiquedcode"s solution worked for me ;) I turned off "Search Engine Friendly URLs" in administration.../site/global configuration/site...

so many thanx to "quiquedcode" ;)

I'm using these plugins and modules on my sites: CBprofile pro, AidaNews, FlexiContent, Joomfish...etc. all working fine right now after big fight put them together :D
Joomla version 1.5.23

wzemlicw

dalail_ama
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Mon Sep 19, 2011 4:39 pm

Re: Fatal Error: Unsupported operand types router.php

Post by dalail_ama » Mon Sep 19, 2011 4:43 pm

Thank u, Andrew. I'm from Belarus and on Russian forums i don't found solve of this problem. U really helped!


Locked

Return to “Administration 1.5”