CSS stopped working on site?

Discussion regarding Joomla! 1.5 security issues.
Joomla! Vulnerable Extensions: http://feeds.joomla.org/JoomlaSecurityV ... Extensions

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Security Checklist
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
Post Reply
pknauf
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Mar 10, 2017 5:33 pm

CSS stopped working on site?

Post by pknauf » Fri Mar 10, 2017 5:42 pm

Hello, I am a web designer and I usually use Wordpress to design my sites but I have recently had a request from a client who used Joomla to design their site probably 5 years ago and the CSS has stopped working. Here is the site:

http://arborlodge.ca/-arbor-lodge-salmo ... house.html

Is this due to a Joomla update? Anyone else having this problem? How can I fix it?
Thank you!

User avatar
FrankZoid
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1205
Joined: Thu Aug 18, 2005 2:54 pm
Location: Richmond, VA
Contact:

Re: CSS stopped working on site?

Post by FrankZoid » Fri Mar 10, 2017 6:06 pm

My anti-virus is showing this as a malicious site, so I would hazard a guess that the site has not been updated and as a result was hacked, with a redirect script.

User avatar
mandville
Joomla! Master
Joomla! Master
Posts: 14685
Joined: Mon Mar 20, 2006 1:56 am
Location: The Girly Side of Joomla in Sussex

Re: CSS stopped working on site?

Post by mandville » Fri Mar 10, 2017 8:40 pm

your site shows as <meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" />
several extensions on there had previous exploits, eg aicontactsafe

i cant verify what actual version of joomla 1.5 you have but the admin panel would show that.


ahhh - found it. welcome to the stat hacked club.

JavaScript id=on Date ></script>
JavaScript src=/media/system/js/stat83 c.php ></script>
a temporary fix is to remove those 2 lines from your template/index.php files and remove the stat83 file (and any others in that folder of a similar name)
then follow
viewtopic.php?f=714&t=946026
run and post the results from viewtopic.php?f=714&t=793531
HU2HY- Poor questions = Poor answer
Un requested Help PM's will be reported, added to the foe list and possibly just deleted
{VEL Team Leader}{TM Auditor }{ Showcase & Security forums Moderator}

User avatar
FrankZoid
Joomla! Ace
Joomla! Ace
Posts: 1205
Joined: Thu Aug 18, 2005 2:54 pm
Location: Richmond, VA
Contact:

Re: CSS stopped working on site?

Post by FrankZoid » Fri Mar 10, 2017 9:10 pm

Also be sure to check for the file /modules/mod_stats/statefa.php. We typically see this in the hack. You should check this directory '/modules/mod_stats/' thoroughly.

pknauf
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 2
Joined: Fri Mar 10, 2017 5:33 pm

Re: CSS stopped working on site?

Post by pknauf » Tue Mar 28, 2017 1:22 pm

I am having a hard time locating the file with the 2 lines
"
JavaScript id=on Date ></script>
JavaScript src=/media/system/js/stat83 c.php ></script>"

Where do I find this? I checked the index.php files and I can't find the stat83 files?? Can I have more information?? Thank you!


Post Reply

Return to “Security in Joomla! 1.5”