Joomla Cache + JomSocial and some Invalid Token

Discussion regarding Joomla! 1.5 Performance issues.

Moderator: General Support Moderators

Forum rules
Forum Rules
Absolute Beginner's Guide to Joomla! <-- please read before posting, this means YOU.
Security and Performance FAQs
Forum Post Assistant - If you are serious about wanting help, you will use this tool to help you post.
capetownalive
Joomla! Fledgling
Joomla! Fledgling
Posts: 1
Joined: Thu Apr 23, 2009 12:02 pm

Joomla Cache + JomSocial and some Invalid Token

Postby capetownalive » Thu Apr 23, 2009 12:14 pm

Hi,

I have recently turned Joomla's Cache on, (Plugin and in Global Config), and im having some issues..

When I logout, it logs me out but then when I goto JomSocial community home page it shows me logged in as a random user?

Also shows "Invalid Token" to some people sometimes..

Anyone else running cache?

Anyone else having any problems like this?

Thanks,
Chris

etlynch
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 17
Joined: Sat May 16, 2009 1:27 am

Re: Joomla Cache + JomSocial and some Invalid Token

Postby etlynch » Mon Jun 01, 2009 5:58 pm

Hello,

I have recently involved Jomsocial and many of the folks trying to register on my site are also receiving "invalid token message". Can anyone help me fix this?

juanm_la22
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 10
Joined: Thu Mar 10, 2016 11:15 am

Re: Joomla Cache + JomSocial and some Invalid Token

Postby juanm_la22 » Tue Mar 21, 2017 10:18 pm

Clearly, those genius from Jomsocial are very clever for sale us their [censored], but they suck on customer help. I spent last 6 month developing my website and now i have a lot of issues regarding to jomsocial's cache (because they save data on variables if joomla's cache is on!), and obviously the susbscription is expired and they dont let us even to made a post on their forum.

JM


Return to “Performance - Joomla! 1.5”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests