Page 1 of 1

Joomla Cache + JomSocial and some Invalid Token

Posted: Thu Apr 23, 2009 12:14 pm
by capetownalive
Hi,

I have recently turned Joomla's Cache on, (Plugin and in Global Config), and im having some issues..

When I logout, it logs me out but then when I goto JomSocial community home page it shows me logged in as a random user?

Also shows "Invalid Token" to some people sometimes..

Anyone else running cache?

Anyone else having any problems like this?

Thanks,
Chris

Re: Joomla Cache + JomSocial and some Invalid Token

Posted: Mon Jun 01, 2009 5:58 pm
by etlynch
Hello,

I have recently involved Jomsocial and many of the folks trying to register on my site are also receiving "invalid token message". Can anyone help me fix this?

Re: Joomla Cache + JomSocial and some Invalid Token

Posted: Tue Mar 21, 2017 10:18 pm
by juanm_la22
Clearly, those genius from Jomsocial are very clever for sale us their [censored], but they suck on customer help. I spent last 6 month developing my website and now i have a lot of issues regarding to jomsocial's cache (because they save data on variables if joomla's cache is on!), and obviously the susbscription is expired and they dont let us even to made a post on their forum.

JM