Oppdaterte Joomla, kommer ikke inn i backend :(

Spørsmål om administrasjon og installering
Locked
Hagforce
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Tue Feb 14, 2006 11:22 am

Oppdaterte Joomla, kommer ikke inn i backend :(

Post by Hagforce » Wed Oct 13, 2010 5:27 pm

Hei

Trenger sårt hjelp fra noen med erfaring her.

Jeg oppdaterte Joomla fra 1.5.7 til 1.5.20
Og oppdaterte Virtuemart 1.1.2 til 1.1.5

Var inne i backend mens/etter oppdateringer.
Men dagen etterpå kommer jeg ikke inn i backend.

Legger ved en feil log.
Måtte zippe den, da forumet kom med feilmelding ved opplasting av txt fil.

Veldig takknemlig dersom noen kommer med forlag til løsninger her.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4800
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Oppdaterte Joomla, kommer ikke inn i backend :(

Post by rued » Wed Oct 13, 2010 7:50 pm

Du har hoppet over skremmende mange oppdateringer ser jeg. :eek:

Du skal ikke være pålogget når du oppdaterer, og siden skal settes til vedlikeholdsmodus (Offline) ... ;)

Forøvrig: http://docs.joomla.org/How_do_you_recov ... assword%3F

Ellers ser det kanskje også ut som du får laste opp filene på nytt, og da sjekke logg til FTP-klient for å påse at alle filer blir riktig overført.

PS! Siste versjon av Joomla er 1.5.21
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb

Hagforce
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Tue Feb 14, 2006 11:22 am

Re: Oppdaterte Joomla, kommer ikke inn i backend :(

Post by Hagforce » Wed Oct 13, 2010 8:01 pm

Passordet er riktig.
Har også prøvd å legge inn filer på nytt.

Sier loggen dere noe?

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4800
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Oppdaterte Joomla, kommer ikke inn i backend :(

Post by rued » Wed Oct 13, 2010 8:29 pm

Passord er riktig sier du, og hvordan vet du dette helt sikkert vil jeg da vite.

Loggen er tydelig nok den, også for deg om du leser den. Filer mangler, og du har diverse feil her og der - mye som følge av manglende filer eller feil filversjoner tipper jeg.

Har du lastet alt opp på nytt, og sjekket logg i FTP-klient - som jeg ba deg om?

Hvilken pakker har du brukt til å oppdatere med, og hvordan - trinn for trinn?
"12 Oct 2010 19:42:14","/var/www/web36/web/libraries/joomla/user/authorization.php: 294","(Notice) Undefined offset: 6"

"12 Oct 2010 19:43:46","/var/www/web36/web/libraries/joomla/environment/uri.php: 370","(Notice) Undefined index: option"
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb

Hagforce
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Tue Feb 14, 2006 11:22 am

Re: Oppdaterte Joomla, kommer ikke inn i backend :(

Post by Hagforce » Wed Oct 13, 2010 8:42 pm

Jeg får logget inn i frontend med mitt gode gamle admin passord, regner med det er rett da.
Har lastet opp nye filer med WinSCP, fikk ingen feilmeldinger.

Har brukt Joomla_1.5.7_to_1.5.20-Stable-Patch_Package.tar.gz for å oppdatere Joomla
Og Patch Package (1.1.2->1.1.5) for Joomla! 1.5 for Virtuemart.
Etter det kopierte jeg inn siste norske språkfiler.

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4800
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Oppdaterte Joomla, kommer ikke inn i backend :(

Post by rued » Wed Oct 13, 2010 8:56 pm

Du fikk ingen feilmeldinger, hva legger du i det? At du ikke fikk noen varsel som poppet opp, eller sjekket du faktisk overføringslogg?

Er du 110% sikker på at de har valgt riktige pakker, dvs. at du oppdaterte fra det du tror?

Uansett, foreslår at du laster ned full pakke av Joomla, sletter installations-mappen, og laster opp alle filene - og velger overskriv!

Sikkerhetskopi har du vel tatt, og du tar vel også en ny før du fortsetter ... ;)
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb

Hagforce
Joomla! Intern
Joomla! Intern
Posts: 52
Joined: Tue Feb 14, 2006 11:22 am

Re: Oppdaterte Joomla, kommer ikke inn i backend :(

Post by Hagforce » Thu Oct 14, 2010 6:47 am

Tok faktisk backup med XCloner-Backup and Restore før jeg begynte.

Har forsøkt å legge over alle filene fra full installasjonen til 1.5.20 bortsett fra installation mappen.
Men det blir samme resultat dessverre.
Ingen feil i øverføringen, alle filer ble overført.
Har prød både å overføre via WinSCP og å pakket ut filen lokalt på server via putty.

Kan det være et DB problem?
Må man oppdatere databasen på noe vis når man oppgraderer Joomla eller Virtuemart?

User avatar
rued
Joomla! Virtuoso
Joomla! Virtuoso
Posts: 4800
Joined: Fri Sep 16, 2005 10:23 pm
Location: Finland / Norway
Contact:

Re: Oppdaterte Joomla, kommer ikke inn i backend :(

Post by rued » Thu Oct 14, 2010 7:03 am

Joomla! oppdaterer ikke database på mellomversjoner, men VirtueMart gjør - uten at det påvirker din innlogging.

Får ikke dette til å rime ut fra det som skrives, og tror ikke jeg kan hjelpe deg via forumet. Mulig andre har opplevd noe lignende og har en idé.
Rune Rasmussen - http://www.syntaxerror.no
Norske nettløsninger og integrasjoner, brukerstøtte og vedlikeholdsavtale m.m.

Norwegian Translation Team - https://crowdin.com/project/joomla-cms/nb


Locked

Return to “Administrasjon/installasjon”