Problemer med og legge til bilde på siden.

Spørsmål om administrasjon og installering

Moderators: sone12, Per Yngve Berg

Post Reply
ekehaug
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Wed Apr 13, 2011 1:14 pm

Problemer med og legge til bilde på siden.

Post by ekehaug » Wed Apr 13, 2011 4:05 pm

Hei

Er ny både med Joomla og her på forumet, men snubla over begge deler når eg skulle begynne og lage ny hjemmeside, storfornøyd med begge deler :).

Men ein ting eg lurte på. Eg sliter med og få lagt til 3 bilder som skal vere i den høgre kolonna på hjemmesida mi. Eg har fått inn ein modul som eg har kopiert opp 3 ganger slik at eg kan vise bilda, men resultatet vart ikkje heilt bra + at eg ikkje får slått av slideshow funksjonen på det.

Er det noen mulighet for at eg kan legge inn dei 3 små reklamebilda eg tenker på relativt enkelt?

Her er adressa til hjemmesida, er takknemmelig for all hjelp :)
http://ekehaug.cloudaccess.net/

Som dere ser er dei 3 bildemodulane på høgre sida der, det er også der eg vil ha reklamebilda.

-Mvh Ivar

ekehaug
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Wed Apr 13, 2011 1:14 pm

Re: Problemer med og legge til bilde på siden.

Post by ekehaug » Wed Apr 13, 2011 4:48 pm

Fant ut av det :) Noen enkel måte og slette denne posten på?

User avatar
Stinus
Joomla! Enthusiast
Joomla! Enthusiast
Posts: 210
Joined: Thu Feb 02, 2006 9:25 pm
Location: Stavanger / Tananger
Contact:

Re: Problemer med og legge til bilde på siden.

Post by Stinus » Wed Apr 13, 2011 5:51 pm

Hei
Postene blir ikke slettet her. Men du kan gi en beskrivelse på hvordan du løste problemet. Slik at andre kan se på hvordan du løste ditt problem, og kanskje klare å løse egne problemer.
Da hjelper du andre. :)
Stian Magnussen
Veteranbrannbiler - https://veteranbrannbiler.com/ - En side om gamle brannbiler
1. Tananger Sjøspeidergruppe - https://1tanangersjo.no/

ekehaug
Joomla! Apprentice
Joomla! Apprentice
Posts: 7
Joined: Wed Apr 13, 2011 1:14 pm

Re: Problemer med og legge til bilde på siden.

Post by ekehaug » Wed Apr 13, 2011 10:01 pm

Oki, med glede :)

Det eg gjorde for og legge til dei 3 bildene var og gå på administrator siden -> "extensions" --> "Module manager". Trykte på "New" og valgte "Custom HTML". Da kunne eg legge til dei 3 bildene eg ville og sette en link på dei. Siden dette nå er en modul hadde eg ein boks "position" der eg kunne velge modul plassering.

-Ivar


Post Reply

Return to “Administrasjon/installasjon”